Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

5 πολύ… καυτές σεφ! Μαγειρεύουν & ανάβουν φωτιές




Μπαίνουν στην κουζίνα και αναστατώνουν ουρανίσκους αλλά και τον αντρικό πληθυσμό. Ο λόγος για 5 από τις πιο σέξι γυναίκες σεφ του πλανήτη, που βάλθηκαν με τη φαντασία τους και την ομορφιά τους να μας τρελάνουν!






Catherine McCord
Για μισό λεπτό… Αυτό δεν είναι το μοντέλο της Victoria’s Secret που αποφάσισε να παρακολουθήσει σχολή μαγειρικής; Στη συνέχεια, βέβαια, δεν ακολούθησε το χώρο της εστίασης ακριβώς, έκανε παράκαμψη και ξεκίνησε το επιτυχημένο blog της, http://weelicious.com/, για να μοιράζεται με τους αναγνώστες της εύκολες συνταγές, ιδιαίτερα αγαπητές στα παιδιά, αλλά και πολύ υγιεινές για όλη την οικογένεια.







Giada De Laurentiis

Η Ιταλο-Αμερικανή σεφ είναι ταλαντούχα με το παραπάνω και το βιογραφικό της σούπερ εντυπωσιακό: Είναι απόφοιτη της σχολής Le Cordon Bleu στο Παρίσι, συγγραφέας βιβλίων, παρουσιάστρια σε διάφορες εκπομπές μαγειρικής και ιδιοκτήτρια εταιρείας catering. Πλούσια τα ελέη από όλες τις απόψεις!






Cindy Sargon

Πρόκειται για την Αυστραλή σεφ και τηλεοπτική σταρ μαγειρικής με καταγωγή από τη Συρία, που μπορεί σε μας να είναι άγνωστη, αλλά οι Αυστραλοί παθαίνουν ζημιά όταν τη βλέπουν. Αποφασίσαμε να τη βάλουμε στη λίστα μας γιατί και ταλαντούχα είναι και πανέμορφη και δεν θέλουμε να προκληθεί κανένα διπλωματικό επεισόδιο!







Sara La Fountain

Μισή Αμερικανή, μισή Φιλανδή και ολοκληρωτικά κούκλα. Η Σάρα είναι απόφοιτη της παγκοσμίου φήμης Culinary Institute of America και γνωστή τηλεπερσόνα – παρουσιάστρια εκπομπών μαγειρικής. Να σας πούμε ότι έχει κερδίσει και το βραβείο Gourmand World Cookbook Award για το πρώτο βιβλίο συνταγών που εξέδωσε. Τι νομίζατε;





Aida Mollenkamp

Η Καλιφορνέζα σεφ, συγγραφέας και παρουσιάστρια εκπομπής μαγειρικής είναι καινούρια στο χώρο αλλά έχει καταφέρει να κάνει θραύση με το ταλέντο της και την ομορφιά της! Ταξιδεύει, γράφει και απολαμβάνει να μαγειρεύει ή να δοκιμάζει καινούρια πιάτα συνέχεια. Δε θα μπορούσαμε να αφήσουμε τέτοιο κορίτσι εκτός λίστας!

http://www.olivemagazine.gr/5-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D-%CE%BA%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%83%CE%B5%CF%86-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%8D%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BD/

Related Posts:

  • Σαλάτα με ρόκα, πορτοκάλι και κρουτόν Προετοιμασία: περίπου 40΄ Μαγείρεμα: 6΄- 7΄  Υλικά για 6 - 8 άτομα: τα φύλλα από 3 μάτσα ρόκα, χοντροκομμένα 2 πορτοκάλια, καθαρισμένα, σε λεπτές φέτες 1 σκελίδα σκόρδου, ολόκληρη 250 γρ. ψωμί χωρι… Read More
  • Εκμέκ κανταΐφι Υλικά για 10 άτομα Προετοιμασία 30 λεπτά Αναμονή 3 ώρες Μαγείρεμα 20 λεπτά Υλικά-1 πακέτο φύλλο για κανταΐφι (450 γρ.) -1/2 φλιτζάνι βούτυρο λιωμένο -1/2 φλιτζάνι φιστίκια Αιγίνης ανάλατα χοντροκομμέν… Read More
  • Χοιρινά cordon bleu στο τηγάνι με κασέρι Ξάνθης και καπνιστό ζαμπόν Δύσκολο / Προετοιμασία: 15΄, Τηγάνισμα: 8΄ - 10΄   Υλικά (για 4 τεμάχια): 8 εσκαλόπ από χοιρινό (ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας τα κόψει σε πάχος 0,5 εκ. από κόντρα και να τα χτυπήσει καλά, σαν… Read More
  • Γρανίτα γλυκολέμονου Συνταγή: Τόνυ Καβαλιέρος, Επιμέλεια- Food styling: Mime.com, Φωτογραφία: White Studio Προετοιμασία 15 λεπτά Υλικά για 6 άτομα Yλικά -3 γλυκολέμονα κομμένα σε φετάκια και το ξύσμα του ενός -1 πιπερόριζα μικρή -… Read More
  • Ποια είναι η κατάλληλη θερμοκρασία σερβιρίσματος της μπύρας; Ο Αλέξανδρος Σεϊντάνης του beer.gr αναλύει ένα σημαντικό θέμα που απασχολεί όλους τους… μπυρόβιους εκεί έξω: τη θερμοκρασία της μπύρας και πότε αυτή είναι σωστή. Με αφορμή την πληθώρα διαφορετικών ειδών που μπορεί κανείς… Read More

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου