Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Basil Gin Fizz Recipe



Gin Fizz 
-50 ml τζιν
-25 ml λεμόνι
-1 κουταλιά ζάχαρη άχνη
-σόδα
Αλείφουμε το χείλος ενός ψηλού ποτηριού με λεμόνι και το βυθίζουμε σε ζάχαρη. Ανακατεύουμε καλά τη ζάχαρη και το λεμόνι και μετά προσθέτουμε το τζιν.
προσθετουμε φυλλα βασιλικου
Συμπληρώνουμε με πάγο και σόδα και γαρνίρουμε με μία φέτα λεμόνι. Tο πίνουμε χωρίς καλαμάκι.


Related Posts:

  • Σουπιές ψητές με λαδολέμονο από το μελάνι τους Προετοιμασία: 40΄ , Ψήσιμο: 12΄ Υλικά (για 6 - 8 άτομα): περίπου 2 κιλά σουπιές, φρέσκες ή κατεψυγμένες, καθαρισμένες*   ελαιόλαδο για το άλειμμα αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για το λαδολέμονο: 2 κο… Read More
  • Μουσακάς χωρίς ψήσιμο Διαδικασία Ετοιμάζετε τον κιμά: Ζεσταίνετε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο, προσθέτετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά και σοτάρετε για λίγα λεπτά μέχρι να μαραθούν. Ρίχνετε τον κιμά και τον σοτάρετε μέχρι να πάρει χρώμ… Read More
  • Σπαγκέτι με σκορδάτη σάλτσα γιαουρτιού Θερμίδες: 450 η μερίδα / Προετοιμασία: 15΄, Μαγείρεμα: περίπου 10΄ Υλικά (για 4 άτομα) 500 γρ. (1 πακέτο) ζυμαρικά σπαγκέτι 4 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες 2 ml ελαιόλαδο 2 μέτρια καρότα, κατ… Read More
  • Cheesecake πεπόνι Υλικά για 10-12 άτομαΠροετοιμασία 30 λεπτάΜαγείρεμα 10 λεπτάΑναμονή 3 ώρες Υλικά-250 γρ. μπισκότα τύπου digestive-80 γρ. βούτυρο λιωμένο-2 κουτ. σούπας ζάχαρηΓια την κρέμα-500 γρ. τυρί κρέμα τύπου … Read More
  • Παρφέ μαστίχας Συνταγή ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣΥλικά125 γρ. ζάχαρη120 γρ. νερό5 κρόκοι αυγών500 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, χτυπημένη στο μίξερ σε παχύρρευστη μορφή5 γρ. μαστίχα, κοπανισμένη με λίγη ζάχαρη (ή σκόνη μαστίχας) Για τη σος:200… Read More

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου