Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Ούτε μικροκύματα, ούτε φούρνος: Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ζεστάνετε την πίτσα




Η κρύα πίτσα για πρωινό είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορεί να φάει κανείς το πρωί (αν και όχι τόσο υγιεινό). Παρ' ολ' αυτά, η πίτσα είναι καλύτερο να τρώγεται ζεστή, ακόμα και ξαναζεσταμένη.
Ο καλύτερος τρόπος για να την ζεστάνετε δεν είναι στα μικροκύματα, ούτε στον φούρνο – αν και είναι καλύτερος- αλλά στο τηγάνι.
Εάν την βαλετε στο τηγανι σκεπασμενη με καπακι για ενα λεπτο θα καταλάβετε γιατί αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξαναζεστάνετε την πίτσα σας και να διατηρηθεί τραγανή στη βάση και ζουμερή από πάνω.


http://www.huffingtonpost.gr/2016/06/03/-geusi-tropos-zestaneis-pizza_n_10217468.html?utm_hp_ref=gefsi

Related Posts:

  • Κανελόνια με μανιτάρια και κρέμα γιαουρτιού Από τα λίγα ζυμαρικά που δεν χρειάζεται να βράσουμε πριν από το ψήσιμο, για να είναι σταθερά και να μπορέσουμε να τα γεμίσουμε. Με ένα κουτάλι του γλυκού ή με ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής ή απλώς βυθίζοντας προσεκτικά το ζ… Read More
  • Τώρα οι Dolce&Gabbana φτιάχνουν... ζυμαρικά ''Αυτό που είμαι το οφείλω στα σπαγγέτι'', δήλωσε η Σοφία Λόρεν και οι Dolce&Gabbana ακολούθησαν κυριολεκτικά την ''συμβουλή'' της διάσημης ιταλίδας μούσας. Το σχεδιαστικό δίδυμο φαίνεται πως κάνει... ''στροφή'… Read More
  • Σάρον Στόουν, ετών 25 Κάποτε, πριν εκτιναχθεί στη σφαίρα της σεξουαλικά φορτισμένης μεγάλης οθόνης με το Βασικό Ένστικτο και δικαιωθεί για τις ερμηνευτικές της εκρήξεις στο αριστουργηματικό Casino, η Σάρον Στόουν ήταν ένα όμορφο, 25χρονο κορ… Read More
  • Μοσχάρι κρασάτο με μανιτάρια, κόλιανδρο και ποικιλία μυρωδικών Προετοιμασία: 30΄, Μαγείρεμα: περίπου 1½ ώρα Υλικά για 4 άτομα: 1.200 γρ. μοσχαρίσια ελιά, κομμένη σε κομμάτια βάρους περίπου 50 γρ. το καθένα 100 ml ελαιόλαδο 500 γρ. φρέσκα άσπρα μανιτάρια, καθαρισμένα… Read More
  • Χυλοπίτες με ντομάτα και ρίγανη Προετοιμασία: 10΄, Μαγείρεμα + Ψήσιμο: περίπου 15΄- 20΄ Υλικά (για 4 - 5 άτομα) 1 πακέτο (500 γρ.) χυλοπίτες 1 κονσέρβα ολόκληρα ντοματάκια με το χυμό τους, χτυπημένα 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες (π… Read More

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου