Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Strawberry Full Moon κοκτέιλ





Το Κοκτειλ Μοχιτο Φραουλα είναι μια παραλλαγή του πολύ γνωστού παραδοσιακού Κουβανέζικου κοκτειλ Mojito. Η φραουλα δίνει στο κοκτειλ Mojito μια ιδιαίτερα καλοκαιρινή γεύση και οπτική.


Υλικά Συνταγής: 
60 ml ρούμι
1/2 λάϊμ (lime)
2 κουταλάκια του γλυκού μαύρη ζάχαρη
4 Φύλλα δυόσμου
2-3 Φραουλες
Σόδα
Χρόνος υλοποίησης: 
 Κύριο Συστατικό: 

Εκτέλεση Συνταγής: 
Σε ένα ψηλό ποτήρι του κοκτειλ πατάμε με το γουδοχέρι τα λάϊμ τη ζάχαρη, τις φραουλες και το δυόσμο.
Γεμίζουμε το ποτήρι με τριμμένο πάγο.
Προσθέτουμαι το ρούμι και ανακατεύουμαι.
Προσθέτουμε τη σόδα και ανακατεύουμε ελαφρά.
Γαρνίρουμε με μια κορυφή από δυόσμο ή με μία φράουλα.
To κοκτειλ Μοχίτο Φραουλα είναι έτοιμο!





http://cocktaillab.org/

Related Posts:

  • Κολοκυθοκεφτέδες με αμύγδαλα και χούμους Συνταγή: Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Styling: Elena Jeffrey, Food styling: Μάκης Γεωργιάδης, Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Φωτογραφία: StudioM.comΥλικά για 4 άτομαΠροετοιμασία 10 λεπτάΜαγείρεμα 5 λεπτά Υλικά-4 κολοκυθάκια μ… Read More
  • Καλαμαράκια γεμιστά με λουκάνικο, πλιγούρι και πικάντικη σάλτσα Μια ξεχωριστή συνταγή που “παντρεύει” βουνό και θάλασσα, με τα καλαμαράκια να γεμίζονται με λουκάνικα και πλιγούρι, ενώ πολύ γεύση χαρίζει στο πιάτο και η πικάντικη σάλτσα ντομάτας. Μερίδες:4 Χρόνος προετοιμ… Read More
  • Εκμέκ κανταΐφι Συνταγή: Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Styling: Elena Jeffrey, Food styling: Μάκης Γεωργιάδης, Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Φωτογραφία: Γιώργος ΔρακόπουλοςΥλικά για 10 άτομαΠροετοιμασία 30 λεπτάΑναμονή 3 ώρεςΜαγείρεμα 20… Read More
  • Κοκτειλ Bloody Mary Μάθετε πώς να φτιάξετε το κοκτειλ Bloody Mary. Το πρώτο κοκτειλ Bloody Mary φτιάχτηκε στις αρχές του 1920 στο πασίγνωστο μπαρ "Harry's New York Bar" στο Παρίσι από έναν Αμερικανό μπαρτέντερ εν ονόματι "Fernand Petiot". … Read More
  • Αυτές είναι οι τροφές που καίνε το λίπος (λίστα) Το σώμα μας αποτελείται από πολλά βασικά συστατικά και ένα από αυτό είναι λίπος. Τα άλλα κύρια συστατικά είναι τα οστά, τα όργανα, οι μυς, το νερό και το αίμα. Το λίπος χωρίζεται γενικά σε δύο μεγάλες κατηγορ… Read More

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου