10 λεπτά
Χρόνος Εκτέλεσης
10
Μερίδα/ες
1
Βαθμός Δυσκολίας

Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, τα 55 γρ ζάχαρη και το νερό και χτυπάμε για να αναμειχθούν. Αφήνουμε στην άκρη. Τοποθετούμε τις φράουλες και την έξτρα ζάχαρη (110 γρ.) σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα λείο μείγμα.
- Ξεκινώντας με το μείγμα για τις φράουλες, ρίχνουμε εναλλάξ στις ειδικές θήκες παγωτών των 80 ml μία στρώση το μείγμα με τις φράουλες και μία το μείγμα με το γιαούρτι. Συνολικά κάνουμε 3 στρώσεις με το μείγμα των φρούτων και 2 στρώσεις με το μείγμα γιαουρτιού. Παιρνάμε τα ειδικά ξυλάκια για παγωτά στις ειδικές θήκες των popsicles.
- Παγώνουμε για 6 ώρες στην κατάψυξη ή μέχρι να παγώσουν.
http://akispetretzikis.com/el/categories/pagwta/popsicles-me-giaoyrti-kai-fraoyles
Related Posts:
Συνταγή για Cosmopolitan
Το Cosmopolitan ή αλλιώς Cosmo είναι ένα από τα πιο γνωστά Cocktails στον κόσμο. Έγινε ευρύτερα γνωστό τη δεκαετία του 90 από τη συχνή αναφορά του στην τηλεοπτική σειρά Sex and the City, όπου η Sarah Jess… Read More
Popsicles με λεμόνι
10 λεπτά
Χρόνος Εκτέλεσης
10
Μερίδα/ες
Μέθοδος Εκτέλεσης
Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το ξύσμα και το χυμό. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το νερό και τοποθετούμε σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί … Read More
5 πολύ… καυτές σεφ! Μαγειρεύουν & ανάβουν φωτιές
Μπαίνουν στην κουζίνα και αναστατώνουν ουρανίσκους αλλά και τον αντρικό πληθυσμό. Ο λόγος για 5 από τις πιο σέξι γυναίκες σεφ του πλανήτη, που βάλθηκαν με τη φαντασία τους και την ομορφιά τους να μας τρελάνουν!
Ca… Read More
Δροσερά καλοκαιρινά ποτά που... αδυνατίζουν
Το καλοκαίρι έφτασε και μαζί του φέρνει υψηλές θερμοκρασίες και τις βουτιές στις παραλίες, που για πολλούς προϋποθέτουν τέλειο σώμα!Σας προτείνουμε τέσσερα δροσιστικά καλοκαιρινά ποτά που λόγω των συστατικών τους «κόβουν… Read More
Χοιρινά μπιφτεκάκια ζυμωμένα με πατάτα
ΝΕΝΑ ΙΣΜΥΡΝΟΓΛΟΥΠροετοιμασία: 15΄, Αναμονή: 30΄, Μαγείρεμα: 20΄
Υλικά (για 4 άτομα)
600 γρ. χοιρινός κιμάς από μπούτι
1 μέτριο κρεμμύδι, τριμμένο
1 μεσαίου μεγέθους πατάτα, κατά προτίμη… Read More
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου