10 λεπτά
Χρόνος Εκτέλεσης
10
Μερίδα/ες

Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το ξύσμα και το χυμό. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το νερό και τοποθετούμε σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
- Αφαιρούμε από τη φωτιά, αφήνουμε μέχρι να κρυώσει και να και να βγάλουν όλα τα αρώματα τους και το χρώμα τους τα λεμόνια
- Σουρώνουμε το υγρό και το μοιράζουμε στις ειδικές θήκες για popsicles των 80 ml.
- Βάζουμε τα ειδικά ξυλάκια παγωτών και παγώνουμε στην κατάψυξη για όλη τη νύχτα μέχρι να σταθεροποιηθούν.
http://akispetretzikis.com/el/categories/pagwta/popsicles-me-lemoni
Related Posts:
Το νησί που έχει περισσότερα πρόβατα απ' ότι κατοίκους
Οι νήσοι Φερόες (Føroyar) είναι 18 μικρά, βραχώδη νησιά στον Βόρειο Ατλαντικό ωκεανό. Οι τουρίστες δεν τα ξέρουν τόσο καλά ακόμη, κι αυτό είναι καλό αν αναλογιστεί κανείς πως όπου και να κοιτάξεις βλέπεις απίστευτης ομορφ… Read More
Τα βαζάκια στην βεράντα είναι ό,τι χρειάζεσαι για να την ανανεώσεις!
Ευτυχώς για σένα, οι DIY ιδέες δεν σταματούν, έτσι κι εμείς θα σου προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις τα βαζάκια (από μέλι πχ.) με διαφορετικό τρόπο αντί να τα πετάξεις.
Δες τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους και πιάσε δο… Read More
Ο κεφτές και τα είδη του
Στη Μέση Ανατολή, τη νότια Ασία και την Τουρκία η λέξη «κοφτά» εμφανίζεται παντού και σηματοδοτεί μια σειρά από παρασκευές με βάση τον αρνίσιο κιμά που πλάθεται μαζί με μπαχαρικά, κρεμμύδι και σκόρδο σε σχήμα κεφτέ κα… Read More
Τράιφλ με Βaileys και μπανάνες
Συνταγή: Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Styling: Elena Jeffrey, Food styling: Μάκης Γεωργιάδης, Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Φωτογραφία: STUDIOM.GRΥλικά για 6 άτομαΠροετοιμασία 10 λεπτάΜαγείρεμα 5 λεπτά
Υλικά-300 γρ. κρέμα γά… Read More
Παγωτό λεμόνι της Νάπολης
Συνταγή: Εφη Γιαλούση, Styling: Elena Jeffrey, Food styling: Μάκης Γεωργιάδης - Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Φωτογραφία: WWW.STUDIOM.gr
Υλικά για 4-6 άτομαΠροετοιμασία 25 λεπτάΑναμονή 1 ώρα (ή 12)Μαγείρεμα 1… Read More
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου