Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους! Συνταγή για popsicles με κεράσια από τον Άκη Πετρετζίκη





Θυμίζουν γρανίτες ή παγωτάκια! Ωστόσο, λέγονται popsicles και σήμερα ο Άκης Πετρετζίκης τα φτιάχνει με κεράσια. Δοκίμασε τα και θα τον θυμηθείς.
Υλικά
  • 250 γραμμ. γιαούρτι πλήρες
  • 2 κουταλάκια του γλυκού καστανή ζάχαρη
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι
  • 100 γραμμ. κεράσια χωρίς κουκούτσια, κομμένα στα 2

Διαδικασία
Στο μούλτι με τα μαχαίρια βάζουμε όλα τα υλικά και τα χτυπάμε για αρκετή ώρα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Ρίχνουμε το μείγμα μας στις ειδικές θήκες για popsicles. Παγώνουμε στην κατάψυξη για 6 ώρες!



http://www.koolnews.gr/geysi/lihoydia-gia-mikroys-kai-megaloys-syntagi-gia-popsicles-me-kerasia-apo-ton-aki-petretziki

Related Posts:

  • Παγωτό πεπόνι με μέλι και γιαούρτι Όλη η δροσιά του καλοκαιριού σε τρία υλικά! Προτιμήστε αργίτικα πεπόνια για να δώσουν χρώμα στο παγωτό σας. Εκτέλεση Σε μπλέντερ βάζουμε το πεπόνι καθαρισμένο, το γιαούρτι και το μέλι. Τα χτυπάμε να πολτοποιηθούν όλα μ… Read More
  • Σοκολατένιο γιαούρτι με κεράσια Εύκολο / Προετοιμασία: 20΄ Αναμονή: 4 ώρες Υλικά (για 6 άτομα) 130 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη 100 ml φρέσκο γάλα 2 κουτ. σούπας ζάχαρη λευκή 1 κουτ. σούπας κακάο, σε σκόνη 350 γρ. γιαούρτι αγε… Read More
  • Οι διεθνείς οίκοι μόδας πειραματίζονται με την μαντήλα Διεθνείς οίκοι μόδας πειραματίζονται με το παραδοσιακό μουσουλμανικό ντύσιμο. Η μαντήλα βρίσκεται στη Δύση στο δρόμο της καθιέρωσης. Χάνει ωστόσο τον αρχικό της σκοπό που ήταν η προστασία από ανδρικά βλέμματα.Στην αρχή ήτα… Read More
  • To μελι συναντησε τον ..Jack! A Little Bit of Ηoney, a Whole Lot of Jack! Όταν το μέλι συνάντησε το Jack Daniel’s… δημιουργήθηκε η απόλυτη γεύση! Τη χαρακτηριστική γεύση του Jack Daniel’s μπορείς να την αναγνωρίσεις και με κλειστά μάτια. Τώρα το Jac… Read More
  • Basil Gin Fizz Recipe Gin Fizz -50 ml τζιν-25 ml λεμόνι-1 κουταλιά ζάχαρη άχνη-σόδαΑλείφουμε το χείλος ενός ψηλού ποτηριού με λεμόνι και το βυθίζουμε σε ζάχαρη. Ανακατεύουμε καλά τη ζάχαρη και το λεμόνι και μετά προσθέτουμε το τζιν. … Read More

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου