Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

EΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ - Cοcktails με λικέρ μαστίχα



Blue mastic

-3 μεζούρες Mαστίχα,
-1 μεζούρα βότκα
-2 μεζούρες χυμό φράουλας φρέσκο
-1 μεζούρα Blue Cura?ao
-1 μεζούρα χυμό ανανά
Aνακατεύουμε καλά τα ποτά στο mixing glass. Σερβίρουμε σε ποτήρι σωλήνα. Τελειώνουμε με λίγο Blue Curacao, προσέχοντας να μείνει στην επιφάνεια.
Grandpa is mastic
-1 ½ μεζούρα Mαστίχα
-1 μεζούρα Kahlua
-1 μεζούρα Amaretto
 -πάγο
Σε ένα σφηνάκι στρώνουμε τον πάγο, βάζουμε στη μέση το Kahlua, το Amaretto και από πάνω τη Mαστίχα.
Mαστίχα  Martini  
-1 ½ μεζούρα Mαστίχα
-½ μεζούρα χυμό φρέσκου lime
-2 σταγόνες Tabasco
-3 φύλλα φρέσκο δυόσμο
Γεμίζουμε με τριμμένο πάγο ένα ποτήρι του μαρτίνι. Ρίχνουμε τον χυμό lime, τη Mαστίχα και το Tabasco. Γαρνίρουμε με τον δυόσμο.

http://www.thecookbook.gr/article.asp?catid=28573&subid=2&pubid=63783520

Related Posts:

  • Οι διεθνείς οίκοι μόδας πειραματίζονται με την μαντήλα Διεθνείς οίκοι μόδας πειραματίζονται με το παραδοσιακό μουσουλμανικό ντύσιμο. Η μαντήλα βρίσκεται στη Δύση στο δρόμο της καθιέρωσης. Χάνει ωστόσο τον αρχικό της σκοπό που ήταν η προστασία από ανδρικά βλέμματα.Στην αρχή ήτα… Read More
  • Σοκολατένιο γιαούρτι με κεράσια Εύκολο / Προετοιμασία: 20΄ Αναμονή: 4 ώρες Υλικά (για 6 άτομα) 130 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη 100 ml φρέσκο γάλα 2 κουτ. σούπας ζάχαρη λευκή 1 κουτ. σούπας κακάο, σε σκόνη 350 γρ. γιαούρτι αγε… Read More
  • Παγωτό πεπόνι με μέλι και γιαούρτι Όλη η δροσιά του καλοκαιριού σε τρία υλικά! Προτιμήστε αργίτικα πεπόνια για να δώσουν χρώμα στο παγωτό σας. Εκτέλεση Σε μπλέντερ βάζουμε το πεπόνι καθαρισμένο, το γιαούρτι και το μέλι. Τα χτυπάμε να πολτοποιηθούν όλα μ… Read More
  • To μελι συναντησε τον ..Jack! A Little Bit of Ηoney, a Whole Lot of Jack! Όταν το μέλι συνάντησε το Jack Daniel’s… δημιουργήθηκε η απόλυτη γεύση! Τη χαρακτηριστική γεύση του Jack Daniel’s μπορείς να την αναγνωρίσεις και με κλειστά μάτια. Τώρα το Jac… Read More
  • Basil Gin Fizz Recipe Gin Fizz -50 ml τζιν-25 ml λεμόνι-1 κουταλιά ζάχαρη άχνη-σόδαΑλείφουμε το χείλος ενός ψηλού ποτηριού με λεμόνι και το βυθίζουμε σε ζάχαρη. Ανακατεύουμε καλά τη ζάχαρη και το λεμόνι και μετά προσθέτουμε το τζιν. … Read More

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου