2 ½ ουγγιά Bourbon
3 κλωναράκια μέντας ή δυόσμου (έξι έως οκτώ μέτρια έως μεγάλα φύλλα)
1 ½ κουταλάκι μαύρη ζάχαρη
½ φλιτζάνι θρυμματισμένο πάγο

Σε ένα φλιτζάνι ανακατεύουμε δύο κλαδάκια μέντας με την μαύρη ζάχαρη και μία ουγγιά bourbon για λίγα λεπτά, και λειώνουμε τα
φύλλα μέντας με ένα κουτάλι. Προσθέτουμε τον τριμμένο πάγο, το υπόλοιπο bourbon, και γαρνίρουμε με ένα κλαδάκι μέντας .
http://www.houseofwine.gr/how/club/Art_20130720_1/
Related Posts:
Ζελέ caipirinha με σοταρισμένα βερίκοκα
ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ:
Ηλίας Μαμαλάκης
H cachaca, το εθνικό ποτό της Βραζιλίας γίνεται η βάση για το διάσημο cocktail caipirinha αλλά και για δροσερό ζελέ που επίσης σας ξεσηκώνει.
Μερίδες:για μια φόρμα
Χρό… Read More
Πίτσα με φρέσκια ντομάτα, φέτα, ελιές και βασιλικό
Μια πίτσα με αρώματα ελληνικά και αφράτη ζύμη. Ποιος μπορεί να της
ΣΥΝΤΑΓΗ
Δημήτρης Σκαρμούτσος
Διαδικασία
Προσθέτετε σε ένα μπολ τα στερεά υλικά και τα ανακατεύετε καλά. Ρίχνετε όλο το… Read More
Negroni - το κοκτειλ της μοδας ..
Περιγραφή:
To cocktail Negroni φτιάχτηκε για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1920. Πρόκειται για ένα Digestive απεριτίφ cocktail το οποίο συνοδεύει καταπληκτικά ένα γεύμα και κατά τη διάρκεια του αλλά και πριν το φαγητό.
Συσ… Read More
Θεϊκή καϊπιρίνια
Το Cocktail Caipirinha είναι το εθνικό ποτό της Βραζιλίας, και έχει ως βασικό συστατικό την Cachaça, ένα απόσταγμα από ζαχαροκάλαμο πιο “άγριο” από το ρούμι.Η λέξη Caipirinha είναι το υποκοριστικό της … Read More
Mojito
Ετοιμάζουμε το δημοφιλές κοκτέιλ και το απολαμβάνουμε συζητώντας για τις καλοκαιρινές μας διακοπές.
Υλικά
1/2 λάιμ, κομμένο στα τρία
2 κουτ. σούπας ζάχαρη, λευκή ή μαύρη
4-5 μεγάλα φύλλα δυόσμου ή μέντας
50 ml ρού… Read More
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου