2 ½ ουγγιά Bourbon
3 κλωναράκια μέντας ή δυόσμου (έξι έως οκτώ μέτρια έως μεγάλα φύλλα)
1 ½ κουταλάκι μαύρη ζάχαρη
½ φλιτζάνι θρυμματισμένο πάγο

Σε ένα φλιτζάνι ανακατεύουμε δύο κλαδάκια μέντας με την μαύρη ζάχαρη και μία ουγγιά bourbon για λίγα λεπτά, και λειώνουμε τα
φύλλα μέντας με ένα κουτάλι. Προσθέτουμε τον τριμμένο πάγο, το υπόλοιπο bourbon, και γαρνίρουμε με ένα κλαδάκι μέντας .
http://www.houseofwine.gr/how/club/Art_20130720_1/
Related Posts:
Σοφρίτο
Το φαγητό αυτό προέρχεται από την εποχή της Ενετοκρατίας στο νησί. Πρόκειται για λεπτές φέτες από μοσχαρίσιο κρέας μαγειρεμένο με κρασί, πολύ σκόρδο και μαϊντανό.
Υλικά
1 κιλό φιλέτο μοσχαρίσιο, κομμένο σε φέτες πά… Read More
Παγωτό με φιστίκι Αιγίνης
Συνταγή: Εφη Γιαλούση, Επιμέλεια - Food Styling: MIME.COM, Φωτογραφία: Παύλος ΤσοκούνογλουΥλικά για 8-10 άτομαΠροετοιμασία 20 λεπτάΑναμονή 8 ώρες
Υλικά-1 φλιτζάνι γάλα φρέσκο-1 φλιτζάνι γάλα ζαχαρούχο-3 αβ… Read More
Κολοκυθοκεφτέδες με αμύγδαλα και χούμους
Συνταγή: Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Styling: Elena Jeffrey, Food styling: Μάκης Γεωργιάδης, Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Φωτογραφία: StudioM.comΥλικά για 4 άτομαΠροετοιμασία 10 λεπτάΜαγείρεμα 5 λεπτά
Υλικά-4 κολοκυθάκια μ… Read More
Bότκα
Οι Πολωνοί την αποκαλούν «Wodka», οι Pώσοι «Vodka» και οι Kινέζοι –που την ανακάλυψαν πρώτοι– «Nερό του Δράκου». Aπό τον 15ο αιώνα, που κατέκτησε την Aνατολική Eυρώπη, έγινε το βάλσαμο που ζεσταίνει τις παγωμένες κ… Read More
Εκμέκ κανταΐφι
Συνταγή: Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Styling: Elena Jeffrey, Food styling: Μάκης Γεωργιάδης, Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Φωτογραφία: Γιώργος ΔρακόπουλοςΥλικά για 10 άτομαΠροετοιμασία 30 λεπτάΑναμονή 3 ώρεςΜαγείρεμα 20… Read More
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου