Το πολυαγαπημένο μας παρφέ με την προσθήκη γιαουρτιού μεταμορφώνεται σε ένα πραγματικά τέλειο γλύκισμα. Parfait!
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:20'
Έτοιμο σε:4:0'
Διαδικασία
Φτιάχνετε πρώτα το σιρόπι: Βράζετε τη ζάχαρη με το νερό για 2 λεπτά να λιώσει και αποσύρετε από τη φωτιά.
Ρίχνετε τα ασπράδια των αβγών στο μίξερ και χτυπάτε στη μεγαλύτερη ταχύτητα μέχρι να πάρετε μια μαρέγκα με μαλακές κορυφούλες. Στη συνέχεια, κατεβάζετε την ταχύτητα στο μεσαίο επίπεδο και προσθέτετε σιγά σιγά το σιρόπι καυτό μόλις το κατεβάσετε από τη φωτιά, χτυπώντας τη μαρέγκα μέχρι να σφίξει.
Αδειάζετε το μίγμα σε ένα μπολ και προσθέτετε το γιαούρτι ανακατεύοντας απαλά.
Προσθέτετε σιγά σιγά και τη σαντιγί μαζί με τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύετε μέχρι τα υλικά σας να ενσωματωθούν στο μίγμα.
Ρίχνετε το μίγμα σε ειδικό σκεύος για παγωτό και το αφήνετε να παγώσει καλά στην κατάψυξη πριν σερβίρετε.
http://www.olivemagazine.gr/
Related Posts:
Torta Pasqualina
Συνταγή: Κώστας Τσίγκας, Επιμέλεια: MIME.COM, Φωτογραφία: Studio M.COM/Λάμπρος Μέντζος
Πίτα με αγκινάρες και παρμεζάνα από τη Γένοβα
Υλικά για 12 κομμάτια
Υλικά-4 φύλλα χωριάτικα-2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμέ… Read More
Παρφέ γιαούρτι με καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς
Το πολυαγαπημένο μας παρφέ με την προσθήκη γιαουρτιού μεταμορφώνεται σε ένα πραγματικά τέλειο γλύκισμα. Parfait!
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:20'
Έτοιμο σε:4:0'
γιαούρτι, παγωτό,&nb… Read More
Πανακότα με καρύδα και φρέσκα βατόμουρα
Ένα από τα πιο κλασικά και αγαπημένα ιταλικά γλυκά που μπορείτε να φτιάξετε σε άπειρες παραλλαγές. Σε αυτή την εκδοχή προτείνουμε βατόμουρα και γάλα καρύδας.
Μερίδες:6
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρ… Read More
Μελιτζάνες με παρμεζάνα
Υλικά για 4 άτομαΠροετοιμασία 10 λεπτάΜαγείρεμα 1 ώρα και 30 λεπτά
Υλικά-2 μελιτζάνες μεγάλες κομμένες κατά μήκος σε λεπτές φέτες-1 κονσέρβα ντομάτες κονκασέ-1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο-2 σκελίδες σκόρδο ψιλο… Read More
Ατομικά καλτσόνε με πικάντικο λουκάνικο, βασιλικό και ελιές
Συνταγή: Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Styling: Elena Jeffrey, Food styling: Μάκης Γεωργιάδης, Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Φωτογραφία: Studio ΤσοκούνογλουΥλικά για 6 άτομαΠροετοιμασία 10 λεπτάΑναμονή 30 λεπτάΜαγείρεμα 1… Read More
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου