Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:35'
Έτοιμο σε:55'
Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:35'
Έτοιμο σε:55'
Ντίνα Νικολάου
Ρίχνετε 3 κουταλιές από το ελαιόλαδο στην κατσαρόλα και μόλις ζεσταθεί βάζετε τις γαρίδες. Σοτάρετε μέχρι να πάρουν χρώμα απ’ όλες τις μεριές. Τις βγάζετε με μια τρυπητή κουτάλα και τις αφήνετε στο πιάτο με το chorizo.
Ρίχνετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί προσθέτετε το κρεμμύδι και την πιπεριά. Σοτάρετε για 3 λεπτά και ρίχνετε το σκόρδο. Μόλις μυρίσει, προσθέτετε το ρύζι και συνεχίζετε το σοτάρισμα μέχρι να γίνει διάφανο. Σβήνετε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ χαμηλώνετε τη φωτιά και προσθέτετε τα φασολάκια, τον ζωμό, το σαφράν, την ντομάτα και το chorizo. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε να βράσουν για 15 λεπτά.Αφαιρείτε το καπάκι και βάζετε τις γαρίδες, τα μύδια και τις αχιβάδες. Ξανασκεπάζετε και αφήνετε να μαγειρευτούν για 3-4 λεπτά. Αποσύρετε από την φωτιά, πασπαλίζετε με τον μαϊντανό και σερβίρετε αμέσως.
http://www.olivemagazine.gr/recipe
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου