Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Παγωτό βανίλια και σοκολάτα με άρωμα καφέ

Μερίδες:6
Χρόνος προετοιμασίας:30'
Χρόνος μαγειρέματος:5'
Έτοιμο σε:35'
Χρόνος αναμονής:6 ώρες
Ιωάννα Σταμούλου

Related Posts:

  • Γαύρος πλακί στο φούρνο Κλασική συνταγή που συναντάμε σε όλη την Ελλάδα και γίνεται είτε στο φούρνο, είτε στο τηγάνι, είτε στην κατσαρόλα. Ο Μανώλης Ασλάνογλου προτείνει ένα συνδυασμό τηγανιού και φούρνου. Υλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό γαύρος, … Read More
  • 8 τρόποι να φάτε κεράσια αλλιώς Βρίσκονται στην εποχή τους, αποτελούν ιδανικό σνακ, είναι δροσερά, γεμάτα θρεπτικά συστατικά και μπορούν να καταναλωθούν με διάφορους τρόπους, πέραν του κλασικού, προκειμένου να μπουν περισσότερο στη διατροφή μας. Οι … Read More
  • Παγωτό βερίκοκο Το καλοκαιράκι καλά κρατεί κι εμείς το ρίχνουμε στα παγωτά! Όσο λοιπόν ακόμα βρίσκουμε βερίκοκα, ας τα κάνουμε και παγωτό. Μερίδες:6 Χρόνος προετοιμασίας:20' Χρόνος μαγειρέματος:10' Έτοιμο σε:30' Χρόνος… Read More
  • Σορμπέ λεμονιού και ούζου ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ: Σιμόνη Καφίρη Μερίδες:4-5 Χρόνος προετοιμασίας:15' Χρόνος μαγειρέματος:5' Έτοιμο σε:20' Χρόνος αναμονής:6 ώρες Διαδικασία Για το σορμπέ λεμονιού: Βράζετε το νερό με τη ζάχαρη και το ξύσμα τ… Read More
  • Ποια μπυρα να διαλέξω; Lager, Pilsner, Ale, Weiss... Οι λέξεις μοιάζουν «κινέζικες» κι ας έχουν να κάνουν με το γνωστό μας ποτήρι δροσερής, απολαυστικής μπίρας. Τι κάνει τη διαφορά ανάμεσα στις μπίρες και τι στις τιμές τους; Πώς να διαλέξουμε… Read More

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου