Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Φτιάξε το δικό σου, σπιτικό, λιμοντσέλο

Χρόνος προετοιμασίας:30'
Χρόνος μαγειρέματος:2'
Έτοιμο σε:32'
Χρόνος αναμονής:6 μέρες

Ιωάννα Σταμούλου
ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ:

Related Posts:

  • Carne alla pizzaiola Υλικά για 4 άτομα: 4 μπριζόλες μοσχαρίσιες, χωρίς κόκαλο, λεπτές, περίπου 140 γρ. η καθεμιά (ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας τις κόψει λεπτές και να μας τις χτυπήσει λίγο με το ειδικό σφυράκι, τον μπάτη, ώστε να λεπτύνου… Read More
  • Παγωτό βανίλια και σοκολάτα με άρωμα καφέ Οι δύο πιο αγαπημένες γεύσεις παγωτού μικρών και μεγάλων φτιαγμένες από τα χεράκια σας, με αγνά υλικά. Φτιάξτε τις και όλοι θα λιώνουν από επιθυμία να τις δοκιμάσουν. Μερίδες:6 Χρόνος προετοιμασίας:30' Χρόνος… Read More
  • Γαύρος πλακί στο φούρνο Κλασική συνταγή που συναντάμε σε όλη την Ελλάδα και γίνεται είτε στο φούρνο, είτε στο τηγάνι, είτε στην κατσαρόλα. Ο Μανώλης Ασλάνογλου προτείνει ένα συνδυασμό τηγανιού και φούρνου. Υλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό γαύρος, … Read More
  • Χοιρινά μπριζολάκια με λεμόνι και θυμάρι Προετοιμασία: 5΄, Μαγείρεμα: περίπου 18΄ Υλικά για 4 άτομα: 4 χοιρινά μπριζολάκια από «κόντρα», πάχους περίπου 1 εκ., αχτύπητα, με το κόκαλο 140 ml λευκό ξηρό κρασί 3 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού 2 κουτ. … Read More
  • 8 τρόποι να φάτε κεράσια αλλιώς Βρίσκονται στην εποχή τους, αποτελούν ιδανικό σνακ, είναι δροσερά, γεμάτα θρεπτικά συστατικά και μπορούν να καταναλωθούν με διάφορους τρόπους, πέραν του κλασικού, προκειμένου να μπουν περισσότερο στη διατροφή μας. Οι … Read More

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου