Συνταγή: Εφη Γιαλούση, Styling: Elena Jeffrey, Food styling: Μάκης Γεωργιάδης, Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Φωτογραφία: StudioM.com Υλικά για 4 άτομα Προετοιμασία 5 λεπτά Μαγείρεμα 5 λεπτά
Υλικά-4 αραβικές πίτες μέτριες
-200 γρ. μοτσαρέλα φρέσκια κομμένη σε ροδέλες -1 κουτ. γλυκού μπούκοβο -1 ντομάτα μέτρια κομμένη σε λεπτές φέτες -3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο -2 κουτ. σούπας φύλλα φρέσκου βασιλικού -5 κλωνάρια ρόκα φρέσκια στραγγισμένη -αλάτι χοντρό |
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Αναμειγνύουμε σε μπολάκι το μπούκοβο με το ελαιόλαδο και αλείφουμε με το μείγμα τις αραβικές πίτες. Στρώνουμε πάνω τις φέτες ντομάτας και τη φρέσκια μοτσαρέλα. Πασπαλίζουμε με το χοντρό αλάτι και τα φύλλα φρέσκου βασιλικού και ψήνουμε τις πίτσες για 5-6 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς. Βγάζουμε από τον φούρνο, τοποθετούμε πάνω τη ρόκα και σερβίρουμε αμέσως.
http://www.thecookbook.gr/article.asp?catid=28295&subid=2&pubid=64219276
http://www.thecookbook.gr/article.asp?catid=28295&subid=2&pubid=64219276
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου