Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Εύκολο παγωτό καρπούζι



Υλικά για
 4 άτομα

Υλικά-½ κιλό καρπούζι (χωρίς κουκούτσια)
-4 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
-4 κουτ. σούπας ζάχαρη
-1 πρέζα αλάτι
-1 κουτ. σούπας δυόσμο
-4 φόρμες για παγωτό ή μικρά πλαστικά ποτηράκια
-4 ξυλάκια για παγωτό
Eκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε πολύ καλά. Περνάμε το υγρό από πολύ λεπτή σήτα και στη συνέχεια το μοιράζουμε στις 4 φόρμες. Μεταφέρουμε στην κατάψυξη και 2 ώρες αργότερα προσθέτουμε στο κέντρο τους τα ξυλάκια. Καταψύχουμε για 3 ώρες επιπλέον. Για να σερβίρουμε, βρέχουμε με ζεστό νερό τη βάση της φόρμας για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να ξεκολλήσει το παγωτό.


http://www.thecookbook.gr/article.asp?catid=28342&subid=2&pubid=63734269

Related Posts:

  • Ζουν περισσότερο όσοι έχουν σκύλο! H συντροφιά ενός κατοικίδιου ίσως τελικά είναι μια καλή επένδυση ζωής σύμφωνα με μια νέα έρευνα, που έρχεται να επιβεβαιώσει την άποψη ότι οι ιδιοκτήτες σκύλων έχουν αυξημένα τα επίπεδα υγείας και μακροζωίας γεγονός που ο… Read More
  • Εθελοντές κρατούν όρθια τη Μάνδρα Βοήθεια από κάθε άκρη της Ελλάδας στη Μάνδρα Στον πρώτο όροφο του δημαρχείου Μάνδρας-Ειδυλλίας, σε ένα δωμάτιο που χωράει δύο γραφεία, μετά την καταστροφική πλημμύρα τα τηλέφωνα χτυπούν αδιάκοπα. Εταιρείες, εθελοντικές ο… Read More
  • Το "μαγικό" ΒΙΝΤΕΟ από το Βόρειο Σέλας Η νύχτα φωτίστηκε με το χαρακτηριστικό πράσινο φως και ο ουρανός έγινε σαν καμβάς από πίνακα ζωγραφικής. Οι κάμερες τοπικού μετεωρολογικού σταθμού στην Αλάσκα κατέγραψαν το μοναδικό φαινόμενο στο Βόρειο Σέλας, μ… Read More
  • Αγοράστε προσωπικό χρόνο για να είστε ευτυχισμένοι Μία ερώτηση συνηθισμένη στην καθημερινή ζωή: είναι καλύτερα να ξοδεύει κανείς χρήματα για να κερδίζει χρόνο ή να ξοδεύει χρόνο για να κερδίζει χρήματα; Η απάντηση ως φαίνεται εξαρτάται από τον στόχο, διότι αν αυτός είναι η… Read More
  • ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ ΡΑΒΔΟΣ = 1875 ΦΡΑΤΖΟΛΕΣ ΨΩΜΙ. Επίχρυση ποιμαντορική ράβδος την οποία βρήκαμε με μόλις 850 ευρουλάκια !!!! ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ ΡΑΒΔΟΣ                   1.500,00€ = 1.875 φρατζόλες ψωμί ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΛΕ… Read More

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου