Υλικά για 4 άτομα
Υλικά-½ κιλό καρπούζι (χωρίς κουκούτσια)
-4 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού -4 κουτ. σούπας ζάχαρη -1 πρέζα αλάτι -1 κουτ. σούπας δυόσμο -4 φόρμες για παγωτό ή μικρά πλαστικά ποτηράκια -4 ξυλάκια για παγωτό |
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε πολύ καλά. Περνάμε το υγρό από πολύ λεπτή σήτα και στη συνέχεια το μοιράζουμε στις 4 φόρμες. Μεταφέρουμε στην κατάψυξη και 2 ώρες αργότερα προσθέτουμε στο κέντρο τους τα ξυλάκια. Καταψύχουμε για 3 ώρες επιπλέον. Για να σερβίρουμε, βρέχουμε με ζεστό νερό τη βάση της φόρμας για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να ξεκολλήσει το παγωτό.
http://www.thecookbook.gr/article.asp?catid=28342&subid=2&pubid=63734269
http://www.thecookbook.gr/article.asp?catid=28342&subid=2&pubid=63734269
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου