Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Εύκολο παγωτό καρπούζι



Υλικά για
 4 άτομα

Υλικά-½ κιλό καρπούζι (χωρίς κουκούτσια)
-4 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
-4 κουτ. σούπας ζάχαρη
-1 πρέζα αλάτι
-1 κουτ. σούπας δυόσμο
-4 φόρμες για παγωτό ή μικρά πλαστικά ποτηράκια
-4 ξυλάκια για παγωτό
Eκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε πολύ καλά. Περνάμε το υγρό από πολύ λεπτή σήτα και στη συνέχεια το μοιράζουμε στις 4 φόρμες. Μεταφέρουμε στην κατάψυξη και 2 ώρες αργότερα προσθέτουμε στο κέντρο τους τα ξυλάκια. Καταψύχουμε για 3 ώρες επιπλέον. Για να σερβίρουμε, βρέχουμε με ζεστό νερό τη βάση της φόρμας για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να ξεκολλήσει το παγωτό.


http://www.thecookbook.gr/article.asp?catid=28342&subid=2&pubid=63734269

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου