Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Παγωτό ξυλάκι με Αβοκάντο





Clock dfcc0e208d138d9bd767c6f1f85dfe28624afa0652c24ad00a1a457ca3ec6e0d
10 λεπτά
Χρόνος Εκτέλεσης
Shares 5606bf075942176c08f602bcfddfb1eae4f9ffc25749ab7454da85f803864740
10-12
Μερίδα/ες
Difficulty ff7c9d703c99daf2ec2af59a591ebe31b6bd74796afe6167236e1316b56ed4a6
2
Βαθμός Δυσκολίας


Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια χτυπάμε την σάρκα από τα αβοκάντο, το γάλα καρύδας και το μέλι μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αν θέλουμε το μείγμα πιο γλυκό προσθέτουμε λίγο μέλι ακόμα.
  • Ρίχνουμε το μείγμα στις ειδικές θήκες για popsicles των 80 ml.
  • Βάζουμε τα ειδικά ξυλάκια παγωτών και παγώνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες ή  μέχρι να σταθεροποιηθούν.
Για το γλάσο
  • Λιώνουμε σε μπεν μαρί, την σοκολάτα και το λάδι καρύδας.
  • Μόλις είναι έτοιμα τα popsicles, τα ξεφορμάρουμε, περιχύνουμε με το γλάσο σοκολάτας και πασπαλίζουμε με τα πέκαν


    Για τα popsicles
    • 2 μεγάλα ώριμα αβοκάντο ή 3 μεσαία
    • 420 ml γάλα καρύδας σε κονσέρβα
    • 3 κ.σ. μέλι ή σιρόπι αγάβης
    Για το γλάσο
    • 200 γρ. μαύρη σοκολάτα, ψιλοκομμένη
    • 50 ml λάδι καρύδας
    • 50 γρ. πεκάν, ψιλοκομμένα 

    http://akispetretzikis.com/el/categories/pagwta/avokanto-popsicles

Related Posts:

  • 3 υπεροχα Smoothies για επίπεδη κοιλιά! Smoothie με μήλο και σπανάκι Αυτό το υγιεινό smoothie έχει σπανάκι μέσα αλλά τη γεύση του την "σκεπάζουν" τα μήλα και η κανέλα.Βάλε στο μπλέντερ:-χυμό μήλου-αχλάδι-μήλο-σπανάκι-κανέλα -πάγοΠρόσθεσε νερό στο μείγμα… Read More
  • Kαρπούζι:το παρεξηγημένο φρούτο του καλοκαιριού Δροσερό, γευστικό, ξεδιψαστικό και για αρκετούς, καρπούζι ίσον μπελάδες. Όχι γιατί το καρπούζι είναι παχυντικό, αλλά γιατί η ποσότητα που καταναλώνουμε μπορεί να είναι υπερβολική, μιας και «τραβιέται» αρκετά. Ο βασιλιάς … Read More
  • Σπαγκέτι φούρνου με πλευρώτους και γραβιέρα Μέτριας δυσκολίας / Προετοιμασία: 30΄ Μαγείρεμα + Ψήσιμο:50΄ Υλικά για ταψί περίπου 32x38 εκ., για 8 άτομα: 500 γρ. σπαγκέτι 300 γρ. μανιτάρια πλευρώτους, καλά σκουπισμένα με νοτισμένη πετσέτα και ψιλοκομμένα… Read More
  • Μελιτζάνα: H βασίλισσα της μεσογειακής κουζίνας Οταν έφτασε στην Ευρώπη από τη μακρινή Ινδία πριν από περίπου μία χιλιετία, δεν την πήραν με καλό μάτι. Ωστόσο, η μελιτζάνα εντάχθηκε με μεγάλη επιτυχία στην εγχώρια μαγειρική, εμπλουτίζοντας το καλοκαιρινό μας εδεσματολ… Read More
  • H Ελληνικη συνοδεια στο Euro Μπορεί η πίτσα να προέρχεται από την Ιταλία, είναι όμως πλέον ελληνική υπόθεση! Φτιάχνουμε κι εμείς ωραιότατες και ελληνικότατες πίτσες, χρησιμοποιώντας αγνά και αυθεντικά υλικά της ελληνικής γης. Στην Ελλάδα έχουμε εκπληκ… Read More

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου