Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Παγωτό ξυλάκι με Αβοκάντο





Clock dfcc0e208d138d9bd767c6f1f85dfe28624afa0652c24ad00a1a457ca3ec6e0d
10 λεπτά
Χρόνος Εκτέλεσης
Shares 5606bf075942176c08f602bcfddfb1eae4f9ffc25749ab7454da85f803864740
10-12
Μερίδα/ες
Difficulty ff7c9d703c99daf2ec2af59a591ebe31b6bd74796afe6167236e1316b56ed4a6
2
Βαθμός Δυσκολίας


Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια χτυπάμε την σάρκα από τα αβοκάντο, το γάλα καρύδας και το μέλι μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αν θέλουμε το μείγμα πιο γλυκό προσθέτουμε λίγο μέλι ακόμα.
  • Ρίχνουμε το μείγμα στις ειδικές θήκες για popsicles των 80 ml.
  • Βάζουμε τα ειδικά ξυλάκια παγωτών και παγώνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες ή  μέχρι να σταθεροποιηθούν.
Για το γλάσο
  • Λιώνουμε σε μπεν μαρί, την σοκολάτα και το λάδι καρύδας.
  • Μόλις είναι έτοιμα τα popsicles, τα ξεφορμάρουμε, περιχύνουμε με το γλάσο σοκολάτας και πασπαλίζουμε με τα πέκαν


    Για τα popsicles
    • 2 μεγάλα ώριμα αβοκάντο ή 3 μεσαία
    • 420 ml γάλα καρύδας σε κονσέρβα
    • 3 κ.σ. μέλι ή σιρόπι αγάβης
    Για το γλάσο
    • 200 γρ. μαύρη σοκολάτα, ψιλοκομμένη
    • 50 ml λάδι καρύδας
    • 50 γρ. πεκάν, ψιλοκομμένα 

    http://akispetretzikis.com/el/categories/pagwta/avokanto-popsicles

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου