Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Μετά την σφοδρή επιδείνωση του καιρού, σας ενημερώνουμε ότι η διέλευση από τη Περιφερειακή Οδό Καπανδριτίου - Καλάμου, τη Περιφερειακή Οδό Μαρκοπούλου Ωρωπού και τη Περιφερειακή Οδό Μαλακάσας γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

 Αναμένονται εκχιονιστικά μηχανήματα - αλατιέρες από τη Περιφέρεια Αττικής, αρμοδιότητα της οποίας είναι ο εκχιονισμός των ανωτέρω οδών.

 Ήδη κατευθύνονται προς τις ανωτέρω περιοχές μηχανήματα του Δήμου, προκειμένου να παρέχουμε κάθε βοήθεια, για τη διευκόλυνση της κατάστασης, αν και δεν έχουμε την αρμοδιότητα. Παρακαλείσθε, να αποφεύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις.







ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μετά την σφοδρή επιδείνωση του καιρού, σας ενημερώνουμε ότι η διέλευση από τη Περιφερειακή Οδό Καπανδριτίου - Καλάμου, τη Περιφερειακή Οδό Μαρκοπούλου Ωρωπού και τη Περιφερειακή Οδό Μαλακάσας γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες. Αναμένονται εκχιονιστικά μηχανήματα - αλατιέρες από τη Περιφέρεια Αττικής, αρμοδιότητα της οποίας είναι ο εκχιονισμός των ανωτέρω οδών. Ήδη κατευθύνονται προς τις ανωτέρω περιοχές μηχανήματα του Δήμου, προκειμένου να παρέχουμε κάθε βοήθεια, για τη διευκόλυνση της κατάστασης, αν και δεν έχουμε την αρμοδιότητα. Παρακαλείσθε, να αποφεύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου