Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Αμαρτάνει η αμαρτωλή !!! ΚΕΔΩ...Ντροπή ΑΝΙΚΑΝΟΙ.





Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως τα σαίνια της ΚΕΔΩ πικραμένα απο την ανέλπιστη ήττα που υπέστησαν στις εκλογές προσανατολίζονται στο να ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ σκληρά δεκάδες γονείς και παιδάκια,σχεδιάζοντας να μήν λειτουργήσουν το καλοκαιρινό κάμπ για παιδιά,summer camp 2019.

Δεκάδες παιδιά με εργαζόμενους γονείς έως τώρα ετύγχαναν δημιουργικής απασχόλησης (μετά το κλείσιμο των σχολείων για τις θερινές διακοπές) τα πρωινά στα καλοκαιρινά κάμπ που είχε οργανώσει έως εφέτος η ΚΕΔΩ.



Φέτος κομμένα αυτά ...είναι χρονιά τιμωρίας γιατί χάσανε ...!!!!


Γνωρίζουμε πως δεκάδες γονείς εδώ και περίπου 2 μήνες τηλεφωνούν σχεδόν καθημερινά αιτούμενοι την λειτουργία του καλοκαιρινού κάμπ,αλλά τα (σαίνια) γραμμένους τους είχαν και έχουν ,διότι η ΚΕΔΩ τους τελευταίους μήνες λειτουργούσε σαν γραφείο προπαγάνδας Ρούσση -δείτε στην σελίδα τους στο FB.


Εάν δείτε παιδάκια σε καφέ ,φούρνους ,εργοστάσια μαζί με τον εργαζόμενο μπαμπά η μαμά να ξέρετε πως φταίνε τα σαίνια της ΚΕΔΩ

Παρεπιπτόντως ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 13/6/2019 στα γραφεία της ΚΕΔΩ στις 16.00 μμ θα πραγματοποιηθεί συνέλευση του ΔΣ της αμαρτωλούλας ΚΕΔΩ ,τα παράπονά σας εκεί .


Ισως η ευγενική σας παρουσία μπορέσει  να φέρει αποτελέσματα .





Αντώνης Καραμπάτος




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου