Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΟΝΟΜΑΤΑ «ΦΩΤΙΑ» ΜΠΛΕΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΡΝΕΙΑΣ: Τι αποκάλυψαν οι υπολογιστές που κατάσχεσε η ΕΛΑΣ



Τον μάνατζερ που έδενε και έλυνε στο «ροζ» κύκλωμα που δρούσε σε Ελλάδα, Γερμανία και Γαλλία αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.
Οι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος εκτιμούν ότι ο μάνατζερ, που είχε συνεργαστεί και με Ελληνίδες πορνοστάρ, το έχει σκάσει στη Γαλλία, ωστόσο ερευνούν και την πληροφορία που ψιθυρίζεται ότι αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Μύκονο!
Την ίδια ώρα, οι άνδρες της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος έχουν ανακαλύψει ονόματα φωτιά σε δυο από τους 11 συνολικά υπολογιστές που κατάσχεσαν και στους οποίους ήταν καταχωρημένα τα ταξίδια που έκαναν τα μοντέλα στη Γαλλία για να προσφέρουν τις ερωτικές υπηρεσίες τους έναντι υψηλών αμοιβών.
Μάλιστα, σύμφωνα με την Espresso, στα ηλεκτρονική αρχεία δεν υπάρχουν μόνο ονόματα ανερχόμενων μοντέλων αλλά και άλλων, γνωστών μανεκέν και τηλεοπτικών… γλαστρών που είχαν περάσει από το γραφείο του.
Οπως αναφέρει η ίδια πηγή, η Αστυνομία φαίνεται να έχει καταγράψει και τηλεφωνήματα στα οποία ακούγεται ο καταζητούμενος μάνατζερ να κανονίζει «ροζ» ραντεβού για τα κορίτσια σε Γαλλία και Γερμανία. Τώρα μένει να γίνει και άρση απορρήτου για να διαπιστωθεί ποια μοντέλα βρίσκονταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής και δέχονταν να κάνουν βίζιτες πολυτελείας στα σαλόνια του Παρισιού.
Από την άλλη πλευρά, στην ατζέντα του κυκλώματος με τους πελάτες, όπως αναφέρει η Espresso, φιγουράρουν ονόματα της αθηναϊκής ελίτ, που πλήρωναν τρελά ποσά για να περνούν κολασμένες νύχτες με καλλίγραμμα μοντέλα και πορνοστάρ.
Στο κύκλωμα ήταν διεθνές, με γραφεία σε τέσσερις πόλεις, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Παρίσι και Βερολίνο, 42 υπαλλήλους με μισθολόγιο (οδηγοί, τηλεφωνήτριας κτλ.), ενώ φαίνεται ότι εκδίδονταν, σταθερά, τουλάχιστον 30 κοπέλες.
Οσον αφορά τις ταρίφες, στην Ελλάδα οι πελάτες πλήρωναν 200 ευρώ για μια ώρα με ένα από τα κορίτσια του κυκλώματος.


http://www.crashonline.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου