Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Σε συναγερμό είναι το Πολεμικό Ναυτικό και η Πολεμική Αεροπορία !



Ανήμπορη να το χειριστεί η Κυβέρνηση που δραπέτευσε στην Ύδρα συνιστά ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση …Τι ακριβώς θα συμβεί όμως αν οι Τούρκοι το πάνε παραπέρα και τι εντολές έχουν πάρει τα Πολεμικά  μας Σκάφη ;
Έχει δοθεί άδεια να χρησιμοποιήσουν πυρά οι Χειριστές μας των Μαχητικών ή θα περιμένουμε να θρηνήσουμε ακόμη και ένα θύμα ; …Κάποιοι πιστεύουν στο κατευνασμό του θηρίου αλλά δυστυχώς στέλνουν λάθος μηνύματα !
Σε συναγερμό βρίσκεται το λιμενικό, το Πολεμικό Ναυτικό αλλά και η Πολεμική Αεροπορία μετά τις επαναλαμβανόμενες και καθημερινές τουρκικές προκλήσεις τόσο στα χωρικά μας ύδατα, όσο και στον εναέριο χώρο.




Η ελληνική κυβέρνηση μελετά τόσο τις τουρκικές προκλήσεις όσο και σειρά κατευθυνόμενων δημοσιευμάτων στον τουρκικό Τύπο, που επαναφέρουν στο προσκήνιο τις ανυπόστατες τουρκικές βλέψεις για 16 ελληνικά νησιά και βραχονησίδες, που αναφέρονται με τουρκικά ονόματα.
Το ΚΥΣΕΑ που συνεδρίασε χθες στο μέγαρο Μαξίμου αποφάσισε τη συνέχιση της τακτικής των αναχαιτίσεων από τα μαχητικά της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ έχει συστήσει στα πληρώματα ο και τον πολεμικών μας πλοίων ψυχραιμία ,ώστε να αποφευχθεί ατύχημα ή ακόμα και θερμό επεισόδιο.
Στους Χειριστές των μαχητικών μας συνιστά αυτοσυγκράτηση αλλά για πόσο ακόμα θα το παίξουμε ψύχραιμοι και τι ακριβώς περιμένουμε ;



http://veteranos.gr/se-sinagermo-ine-to-polemiko-naftiko-ke-i-polemiki-aeroporia/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου