Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Απογοήτευση στην κυβέρνηση και πανικός για τα μέτρα του ΔΝΤ – Συνεχείς συσκέψεις στο Μαξίμου



ΣΤΕΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ EUROGROUP ΤΗ Μ. ΠΕΜΠΤΗ 


Ελάχιστες ελπίδες απομένουν πλέον στην κυβέρνηση να πραγματοποιηθεί το Eurogroup την Μεγάλη Πέμπτη μετά και τη ψυχρολουσία Σόϊμπλε που δήλωσε ότι ακόμα εξετάζεται το ενδεχόμενο αυτό.
Την ίδια στιγμή στο Μαξίμου όπου γίνονταν συνεχείς συσκέψεις, εκφράζονται ανησυχίες για το αν οι εκπρόσωποι των δανειστών αντιδράσουν θετικά στην πρόταση που επεξεργάζεται η ελληνική πλευρά για αυτόματο δημοσιονομικό «κόφτη», αλλά  και προβληματισμός για τα μέτρα που θα προτείνει το ΔΝΤ.
Με τον αυτόματο δημοσιονομικό σταθεροποιητή, τον επονομαζόμενο και «κόφτη», αν πέσει έξω ο προϋπολογισμός τα προσεχή χρόνια θα περικόπτονται αυτομάτως και αντιστοίχως όλοι οι κωδικοί.
Ο Αλέξης Τσίπρας συμμετείχε στο μέγαρο Μαξίμου σε διαρκείς συσκέψεις για το θέμα, ενώ πραγματοποιήθηκε και μίνι υπουργικό στο οποίο μεταξύ άλλων συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και υπουργοί όπως ο Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Φίλης, Ολγα Γεροβασίλη και άλλοι, καθώς και στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού.

http://www.crashonline.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου