Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

'Επεσε ξύλο στην Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας! Οδηγός ξυλοφόρτωσε υπάλληλο που ρύθμιζε την κυκλοφορία



Άγριος ξυλοδαρμός υπαλλήλου που ρύθμιζε την κυκλοφορία στην Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας, σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (18-12-2017)... 


Συγκεκριμένα, συνεργείο του Υπουργείου Υποδομών πραγματοποίησε εργασίες στις λάμπες της γέφυρας, με αποτέλεσμα διακοπεί η κυκλοφορία και να σχηματίστούν ουρές και στα δύο ρεύματα.

Όπως καταγγέλει αυτόπτης μάρτυρας στο EviaZoom.gr, ένας από τους οδηγούς που δεν είχε υπομονή να περιμένει, βγήκε αριστερά και προσπάθησε να περάσει από το αντίθετο ρεύμα. Τότε ένας υπάλληλος πήγε με το σημαιάκι να τον σταματήσει, καθώς ερχόντουσαν αυτοκίνητα από την άλλη μεριά.

Αφού τον ακούμπησε με την σημαία στο παρμπριζ, ο οδηγός φρέναρε, βγήκε από το όχημα και τον άρχισε στα«μπουκέτα».
 

Ο αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει τα εξής: 

«Περιμέναμε την κίνηση για να περάσουμε από τα έργα που κάνανε. Από το ρεύμα, Χαλκίδας προς Βαθύ πηγαίναμε εμείς. Μας σταμάτησε ο άνθρωπος με την σημαία για να περάσει το άλλο ρεύμα και όπως περιμέναμε, ένας άλλος που ήταν από πίσω μας και δεν είχε υπομονή να περιμένει, βγαίνει αριστερά στο αντίθετο ρεύμα και πλακώνεται για να περάσει. Και βγαίνει ο άνθρωπος με την σημαία να πέσει μπροστά του να τον σταματήσει για να μην περάσει γιατί είχαν ξεκινήσει να έρχονται από την άλλη μεριά. Και του ακουμπάει την σημαία στο παρμπρίζ, φρενάρει αυτός, κατεβαίνει κάτω, και τον αρχίζει στα μπουκέτα. Έπεσε ξύλο εκεί, του έσπασε την σημαία, του κοπάναγε την σημαία στη μούρη... Πέσανε κάτω, σηκώνεται αυτός να μπει στο αμάξι να ξαναφύγει, ξαναορμάει ο άλλος πάνω του, και κάνει μία μπροστά με το αυτοκίνητο, τον παίρνει σβάρνα, τον πέταξε κάτω, και σηκώθηκε και έφυγε. Δεν είχε ούτε περιπολικό, τίποτα. Εμείς τον σηκώσαμε τον άνθρωπο, τον βάλαμε να κάτσει στο πεζοδρόμιο λίγο,.. Είχε αίματα στη μύτη και στο μάτι. Και πίσω στο κεφάλι τον είχε χτυπήσει με την σημαία..».

Ακούστε στο ΒΙΝΤΕΟ τα όσα καταγγέλει:








http://www.eviazoom.gr/2017/12/epese-xulo-stin-ypsili-gefura-xalkidas.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου