Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Ο Ντόναλντ Τραμπ δείχνει τον δρόμο



Σύνηθες θέαμα και ανάγνωσμα η διατύπωση αρνητικών κρίσεων από τους εμπροσθοφύλακες της παρακμής. Τα χρεοκοπημένα κόμματα των «τεχνοκρατών» που καταστρέφουν χώρες, τα κατεστημένα ΜΜΕ που κατασκευάζουν ειδήσεις και επιβάλλουν τις γνώμες των πολλών, και η πνευματική «ελίτ» που υπηρετεί το χάλκινο είδωλο της πολιτικής ορθότητας βλέπουν στον Τραμπ να ενσαρκώνεται μια πραγματική απειλή. Eχουν δίκιο.
Οι κύκλοι συμφερόντων που απεργάζονται τη διάλυση του δυτικού πολιτισμού κινδυνεύουν από προσωπικότητες όπως ο Ντόναλντ Τραμπ, που κινούνται με κινηματικές λογικές και προβαίνουν σε «ασύμμετρες» κινήσεις εφαρμογής της πολιτικής τους.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ μέσα σε 48 ώρες γκρέμισε το μεγαλύτερο μέρος από το κατασκεύασμα που είχε πλακώσει και συνέθλιβε την οικονομική δυναμική και την κοινωνική ειρήνη των ΗΠΑ: Απέσυρε τις ΗΠΑ από το Σύμφωνο του ΟΗΕ για τη Μετανάστευση και ταυτόχρονα πέρασε από τη Γερουσία ένα νομοσχέδιο τεράστιων μειώσεων της φορολογίας. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι ο φορολογικός συντελεστής των επιχειρήσεων, από το 35% όπου βρίσκεται σήμερα, θα μειωθεί στο 20%.
Με λίγα λόγια, ο πρόεδρος της Αμερικής δεν θέλει η χώρα του να γίνει ξέφραγο αμπέλι και να καταντήσει χώρος υποδοχής λαθρομεταναστών, και ταυτόχρονα επιδιώκει να δώσει κίνητρα στον λαό του για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: Να παράγει χρήμα και να προσφέρει καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Η κριτική που ακούγεται σε βάρος του από άτομα τα οποία συνέβαλαν ή απλά ανέχθηκαν να φτάσει το χρέος των ΗΠΑ στα 20 τρισεκατομμύρια δολάρια ηχεί τουλάχιστον αστεία.
Φυσικά, την πατρίδα μας την ενδιαφέρει ιδιαίτερα να βρεθεί η πολιτική προσωπικότητα που θα εκφράσει τη λαϊκή απαίτηση για ανάσχεση της λαθρομετανάστευσης και τόνωση της παραγωγικής διαδικασίας διά της δραστικής μείωσης των φορολογικών συντελεστών.
Οι Ελληνες γνωρίζουν καλά και τι συμβαίνει, αλλά και τι τους συμφέρει. Αυτό που συμβαίνει είναι ισλαμικός εποικισμός και κατάσχεση των περιουσιών, μέσω της υπερφορολόγησης. Αυτό που συμφέρει είναι ο τερματισμός της κατρακύλας. Ο Τραμπ δείχνει τον δρόμο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου