Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Αυτά είναι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν σε πολυτελές διαμέρισμα στη Βάρκιζα!



Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες στην Βάρκιζα. Η Δίωξη Ναρκωτικών, ύστερα από έρευνα συνέλαβε έναν άνδρα ενώ στο πολυτελές διαμέρισμα του επί της λεωφόρου Ποσειδώνος εντοπίστηκαν… 135 κιλά κοκαΐνης και ένα χρηματικό ποσό!
Πρόκειται για μία ποσότητα ρεκόρ… η αξία της οποίας φτάνει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Από την προανάκριση προκύπτει ότι εμπλέκονται και γνωστά ονόματα της Αθήνας, ενώ αναζητείται ακόμη ένα άτομο και γίνονται έρευνες στην Αττική.

Τον είχαν στο στόχαστρο για μήνες

Ο εντοπισμός των ναρκωτικών έγινε μετά από πολύμηνη έρευνα και αξιοποίηση συγκεκριμένων πληροφοριών του σώματος δίωξης ναρκωτικών. Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται, καθώς το κύκλωμα απαρτίζεται από δεκάδες άτομα. Ο άνδρας που συνελήφθη οδηγήθηκε στην ασφάλεια για ανάκριση.


Έκανε τη μεγάλη ζωή

Ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη είναι 33 ετών, σερβικής καταγωγής, και ζούσε σε ένα πολυτελές διαμέρισμα. Το είχε νοικιάσει μέσω διαδικτύου, σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής, στην Βάρκιζα. Η κοκαΐνη ήταν μέσα στο σπίτι του Σέρβου που κανείς δεν υποψιαζόταν. Μάλιστα, ο άντρας έκανε και «μεγάλη ζωή» ενώ κυκλοφορούσε με πολυτελές αμάξι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος έφτασε στην Αθήνα πριν από τρεις εβδομάδες. Κάποιοι τον… παρέλαβαν και τον έβαλαν στα «μονοπάτια» της καλής ζωής…
Οι ποινικολόγοι Σάκης Κεχαγιόγλου και Γεώργιος Δρύλλης ανέλαβαν από κοινού την υπεράσπιση του Σέρβου.
Όπως αναφέρουν σε δήλωσή τους: “Αναλάβαμε την υπεράσπιση του 33χρονου ο οποίος θα απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 5 Δεκεμβρίου. Η κατάσχεση της σημαντικής ποσότητας κοκαΐνης αποτελεί αναμφισβήτητα επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών. Ο βαθμός, δε, εμπλοκής του εντολέα μας και η περιγραφή των γεγονότων όπως συνέβησαν, αλλά και ο καθορισμός της δικής του ευθύνης, θα διαλευκανθούν, μετά από συνεργασία μαζί του τις επόμενες ημέρες και αφού λάβουμε τη δικογραφία στα χέρια μας».
Μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» ο κ. Κεχαγιόγλου ανέφερε ότι το όνομα του Σέρβου είναι Μάρτιν.


Η ρεπόρτερ Ειρήνη Μιλή εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες για το NewsIt.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου