Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Πέντε οι νεκροί από την κακοκαιρία


Αρχικά εντοπίστηκε νεκρή μια γυναίκα, ηλικίας 82 ετών, μέσα στο σπίτι της στην οδό Κοροπούλη 8 και λίγο αργότερα εντοπίστηκε ένας άντρας 85 ετών, επίσης στο σπίτι του που ήταν υπόγειο, στην οδό Αγαμέμνονος.
Λίγο πριν τις 11:30 το πρωί εντοπίστηκε και τρίτος νεκρός. Πρόκειται για άνδρα, ηλικίας περίπου 65 ετών, ο οποίος βρέθηκε σε προαύλιο χώρο στην οδό Λεωνίδα Στάμου και ο οποίος «προφανώς παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά», όπως δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Σταυρούλα Μαλλίρη.

Στις 12 το μεσημέρι η κυρία Μαλλίρη ανακοίνωσε πως εντοπίστηκε και τέταρτος νεκρός, στην παλιά εθνική οδό Αθηνών - Θηβών, στο 2ο με 3ο χιλιόμετρο, σε αύλιο χώρο. Πρόκειται για έναν άντρα περίπου 50 ετών, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου ανακοίνωσε πως οι νεκροί είναι συνολικά πέντε, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. 



http://www.protothema.gr/greece/article/731698/tragodia-stin-mandra-pede-oi-nekroi-apo-tin-kakokairia-live-eikona-apo-tin-periohi/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου