Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Δελτιο τυπου Παναγιώτη Χασιώτη Επικεφαλής της «Συνεργασίας Πολιτών»



Ο Δήμαρχος να αναλάβει τις ευθύνες του! 

Με την τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση στις 31-05-2016 του Δημάρχου Θωμά Ρούσση για εναπόθεση τοξικών αποβλήτων και ρύπανση του Ασωπού ποταμού, σύμφωνα με το σκεπτικό της καταδικαστικής απόφασης, καλούμαστε όλοι πλέον αναλάβουμε τις ευθύνες μας και πρώτος από όλους ο Δήμαρχος.   

Ανεξάρτητα από το εάν η απόφαση του Δικαστηρίου δημιουργεί ή όχι ζήτημα έκπτωσης του Δημάρχου, σίγουρα δημιουργεί σοβαρό ηθικό και πολιτικό ζήτημα για τον ίδιο το Δήμαρχο και το Δήμο Ωρωπού.  Ο Δήμαρχος είχε υποσχεθεί στο περσινό Δημοτικό Συμβούλιο της 14-03-2015 να φέρει την απόφαση του Δικαστηρίου στο Συμβούλιο και να ενημερώσει όλους τους Συμβούλους.  

Η Διαφάνεια αποτέλεσε την βασική προεκλογική δέσμευση όλων των δημοτικών παρατάξεων. Επιπλέον, το ζήτημα της ρύπανσης του Ασωπού ποταμού έχει ευαισθητοποιήσει όλους τους κατοίκους της περιοχής μας και έχει αποτελέσει ένα από τα πιο καυτά ζητήματα του Δήμου μας τα τελευταία έτη. Ο Δήμαρχος υποχρεούται να φέρει την υπόθεση, μαζί με την καταδικαστική απόφαση, στο Δημοτικό Συμβούλιο και να ενημερωθούν όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι.  

Ο Δήμαρχος καλείται πλέον να αναλάβει τις ευθύνες του έναντι των Δημοτών και κατοίκων του Δήμου Ωρωπού (!).  
   

Παναγιώτης Εμ. Χασιώτης


Επικεφαλής της «Συνεργασίας Πολιτών» 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου