Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ













              ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ  
  
5/6/2016


                                               
                                          
       Ο  ΣΙΩΠΩΝ  ΔΟΚΕΙ  ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ


Μετά την δημοσιοποίηση της απόφασης του Δ΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών , η οποία τελεσιδίκησε στις 31.05.2016 στο Ζ΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο  Αθηνών σχετικά με τις παράνομες χωματερές Συκαμίνου , πλέον δεν έχει κανείς δικαίωμα στη σιωπή .
Σε τόσο σημαντικά θέματα που αφορούν στο μέλλον των παιδιών μας , στην υγεία των κατοίκων ,στην ρύπανση του περιβάλλοντος και στο μέλλον του τόπου μας δεν έχουμε δικαίωμα να σιωπούμε .

Η σιωπή είναι βολική  αλλά γνήσια ανήθικη σε τέτοιες στιγμές .

Παραμένοντας πιστοί στις αξίες και τις αρχές μας , συνεπείς σε όσα έχουμε πει από την πρώτη στιγμή  έως σήμερα, ζητάμε :

1.       Την παραίτηση του Δημάρχου Ωρωπού Θωμά Ρούσση  , διότι πλέον δεν υπάρχει η ηθική και πολιτική νομιμοποίηση ώστε να συνεχίσει να είναι Δήμαρχος Ωρωπού , έχοντας καταδικαστεί για πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος , προξενώντας ρύπανση στο περιβάλλον με τοξικά απόβλητα , σύμφωνα με την δικαστική απόφαση .
2.         Την εφαρμογή των  όσων προβλέπει ο νόμος για την άμεση απομάκρυνση των αποβλήτων και αποκατάσταση των παράνομων  χωματερών  Συκαμίνου .

3.       Την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Ωρωπού για την τοποθετηθεί  το σύνολο των μελών του .


                                              


 Για   την      ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ


Γιώργος   Γιασημάκης
Γιώργος   Αρμυριώτης
Άγγελος  Χατζηιωάννου
Πέτρος     Δέδες
Σπύρος   Ράπτης




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου