Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Τράιφλ με Βaileys και μπανάνες



Συνταγή: Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Styling: Elena Jeffrey, Food styling: Μάκης Γεωργιάδης, Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Φωτογραφία: STUDIOM.GR


Υλικά για
 6 άτομα
Προετοιμασία 10 λεπτά
Μαγείρεμα 5 λεπτά

Υλικά-300 γρ. κρέμα γάλακτος 35% χτυπημένη σε σαντιγί
-7 κουτ. σούπας λικέρ Baileys
-250 γρ. μπισκότα σοκολάτας σπασμένα
-3 μπανάνες κομμένες σε φέτες
-1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου βανίλια
-6 κουτ. σούπας σος καραμέλας έτοιμη
-25 γρ. σοκολάτα τριμμένη
Eκτέλεση
Ανακατεύουμε τη σαντιγί με 1 κουτ. σούπας Βaileys και την αφήνουμε στην άκρη. Ετοιμάζουμε το άνθος αραβοσίτου σύμφωνα με τις οδηγίες. Βάζουμε σε κάθε ποτήρι τριμμένα μπισκότα, βρέχουμε με 1 κουτ. σούπας Baileys και στρώνουμε από πάνω μερικές φέτες μπανάνας. Συνεχίζουμε με την κρέμα βανίλια και την σαντιγί. Τελειώνουμε με τη σος καραμέλας και την τριμμένη σοκολάτα. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία με τ' άλλα πέντε ποτηράκια.


http://www.thecookbook.gr/article.asp?catid=28289&subid=2&pubid=63912152

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου