Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Χίος: Δύο ληστείες μέσα σε 48 ώρες από Αλγερινούς



Και οι δυο ληστείες εξιχνιάστηκαν μέσα σε ελάχιστες ώρες από τους άνδρες της Ασφαλείας - Μετανάστες που φιλοξενούνται στα hot spots του νησιού οι δράστες

Μέσα σε δυο 24ωρα, δυο ληστείες αναστάτωσαν τους κατοίκους της Χίου. Και οι δυο εξιχνιάστηκαν μέσα σε ελάχιστες ώρες από τους άνδρες της Ασφαλείας και αποδείχθηκε ότι οι δράστες ήταν Αλγερινοί μετανάστες οι οποίοι φιλοξενούνται στα hot spots του νησιού.

Τελευταίο περιστατικό ήταν η εισβολή δυο αλλοδαπών στο σπίτι ενός 49χρονου, το βράδυ της Πέμπτης. Οι δράστες ηλικίας 23 και 40 χρόνων παραβίασαν την είσοδο και άρπαξαν χρυσά κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας 7.000 ευρώ, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη που προσπάθησε να τα πάρει πίσω.

Όμως, του επιτέθηκαν χτυπώντας τον ο ένας με γροθιές και ο άλλος με μαχαίρι, χωρίς να τον τραυματίσει. Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή για να συλληφθεί λίγο αργότερα ο 23χρονος που είχε μαζί του τα κλοπιμαία. Ο νεαρός Αλγερινός οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου και του ασκήθηκε δίωξη για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος, ενώ ο 40χρονος ομοεθνής συνεργός του αναζητείται.

Το βράδυ της Τρίτης, είχε συλληφθεί άλλος ένας μετανάστης από την Αλγερία, ο οποίος βρίσκεται νόμιμα στη χώρα και εντοπίστηκε μετά τη ληστεία με τη χρήση βίας που διέπραξε με θύμα έναν 61χρονο που περπατούσε σε δημοτική οδό στο κέντρο της πόλης. Ο 61χρονος αναγνώρισε τον 25χρονο Αλγερινό ως αυτόν που τον χτύπησε και άρπαξε το τσαντάκι του που είχε μέσα 50 ευρώ και το κινητό του.

http://www.protothema.gr/greece/article/599333/hios-duo-listeies-mesa-se-48-ores-apo-algerinous/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου