Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Υπέρ του Brexit το 69%- Μόλις το 29% θέλει τη Βρετανία στην ΕΕ






Οι συνδρομητές βρετανικής εφημερίδας είναι συντριπτικά υπέρ της εξόδου της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με ψηφοφορία που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο της εφημερίδας.
Σύμφωνα με την Daily Telegraph, 69% των σχεδόν 19.000 συνδρομητών της εφημερίδας υποστηρίζουν την έξοδο της χώρας από την 28μελή Ένωση, ενώ 29% σκοπεύουν να ψηφίσουν την παραμονή της, κατά το δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί στις 23 Ιουνίου για την παραμονή ή μη της χώρας στην ΕΕ.


http://www.topontiki.gr/article/172656/yper-toy-brexit-69-molis-29-thelei-ti-vretania-stin-ee#.V1UQ4n8Ug84.facebook

ΣΧΟΛΙΟ
Ενταξει δεν ειναι γκαλοπ αλλα ειναι ενα μετρησιμο δειγμα ομως
ειναι βεβαιο πως θα εχουμε εξελιξεις μετα τις 23 Ιουνιου,ειχαμε γραψει και παλιοτερα οταν ολοι ειχαν σιγουρη την παραμονη της Αγγλιας στην ΕΕ οτι θα ειναι ζορικα τα πραγματα.Oι δε στοιχηματζηδες βγαζουν τρελα λεφτα οταν χασει το φαβορι!!


Βρετανία: 72% παραμονή, 28% Brexit «βλέπουν» οι στοιχηματικές
Οι στοιχηματικές εταιρείες, με βάση δεδομένα του πρωινού της Τρίτης, «βλέπουν» την πιθανότητα παραμονής του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ευρωπαϊκή Ένωση στο 72%, έναντι 28% για Brexit, εν όψει του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου.
Τα στοιχεία συνέλεξε και επεξεργάστηκε η Betfair.
Η παραμονή στην Ε.Ε. διατήρησε μικρό προβάδισμα σε δημοσκοπήσεις οι οποίες δημοσιεύτηκαν τη νύχτα της Δευτέρας, ενώ έρευνες που είδαν το φως της δημοσιότητας νωρίτερα το πρωί της ίδιας ημέρας έδιναν προβάδισμα στην αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ένωση.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου