Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Bourbon Delight







2 ½ ουγγιά Bourbon
3 κλωναράκια μέντας ή δυόσμου (έξι έως οκτώ μέτρια έως μεγάλα φύλλα)
1 ½ κουταλάκι μαύρη ζάχαρη
½ φλιτζάνι θρυμματισμένο πάγο



Σε ένα φλιτζάνι ανακατεύουμε δύο κλαδάκια μέντας με την μαύρη ζάχαρη και μία ουγγιά bourbon για λίγα λεπτά, και λειώνουμε τα 
φύλλα μέντας με ένα κουτάλι. Προσθέτουμε τον τριμμένο πάγο, το υπόλοιπο bourbon, και γαρνίρουμε με ένα κλαδάκι μέντας .



http://www.houseofwine.gr/how/club/Art_20130720_1/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου