Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Μεγαλο προβλημα στο Μηλεσι μεσα στην τουριστικη σεζον διχως σοβαρο λογο.




Μερικη καθιζηση του δρομου απο πιθανο σπασιμο αγωγου ομβρυων που τεμνει τον δρομο

Αυτος ο αγωγος ειναι η αιτια της καθιζησης 





E
δω και αρκετες ημερες ειναι κλειστη η Αγιου Μερκουριου-Σκαλα Ωρωπου που περναει μεσα απο τον οικισμο Μηλεσι με την εισοδο και εξοδο απο και προς στο χωριο να ειναι κλειστη  λογω εργων απο τις 7 Ιουνιου εως σημερα 21 Ιουνιου 2016,μετα απο προσπαθειες των κατοικων ανοιξε η μια λωριδα κυκλοφοριας


Αυτο εχει σαν  αποτελεσμα το χωριο του Μηλεσιου να ειναι αποκομμενο και να δημιουργειται μεγαλο προβλημα στις οικογενειακες επιχειρησεις (Ταβερνες) που βρισκονται μεσα στο χωριο καθως και στους κατοικους της περιοχης που δυσκολευονται στην προσβαση στα σπιτια τους !! Επισης δεν περναει μεσα απο τον οικισμο το λεωφορειο του ΚΤΕΛ

Η ΖΗΜΙΑ









Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗ 

Μετα απο επιτοπιο ελεγχο συνοδεια κατοικου και εργολαβου διαπιστωσαμε πως χρειαζονται τα εξης 

-Αποκατασταση σε μια ημερα με μικρο κοστος κοπη ασφαλτου με ασφαλτοδισκο για να μη γινει μεγαλη ζημια  στο δρομο.

-Εσκαφη με το jcb του Δημου αποκατασταση της σωληνας που πιθανως εχει σπασει και αποκατασταση με τρια αλφα

Υλικα που χρειαζονται

½ κυβικο αμμο

½ κυβικο τρια αλφα

½ κυβικο ασφαλτο   το πολυ

1 gcb  και 1 φορτηγακι για να πεταξει τα χωματα και τρεις –τεσσερις εργατες του δημου  για μια ημερα.


Αντι αυτης της ευκολης προτεινομενης λυσης εχουμε το κλεισιμο για πανω απο εικοσι ημερες του δρομου  απο το Δημο Ωρωπου. 

Να υπενθυμισουμε οτι  αρμοδια για τον οδικο αξονα ειναι  η  ΔΕΣΕ (Διευθυνση ελεγχου και συντηρηση εργων) η η οποια δεν εκλεισε ποτε  τον δρομο .

 Ολοι οι κατοικοι του Μηλεσιου αναστατοι περιμενουν την μελετη απο τον Δημο για να γινει η αποκατασταση της βλαβης .

Το ερωτημα ειναι ποσο χρονικο διαστημα θα κανει η μελετη και η αναθεση του εργου?ποσο χρονικο διαστημα θα ειναι κλειστος ο δρομος με αποτελεσμα να εχουμε επι προσθετα προβληματα για την διελευση των κατοικων και για της επιχειρησεις του χωριου.


Γιατι ο Δημος δεν λυνει το προβλημα αμεσα εμεις  προτειναμε χωρις να εχουμε ειδικες γνωσεις την απλοικη λυση τους προβληματος αμεσα και με μικρο κοστος εν αντιθεση με την τακτικη του Δημου .


Ειναι αναγκαιο να απαντηθουν τα ερωτηματα απο την Δημοτικη αρχη,ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

2 σχόλια:

  1. Αυτα που αναφερεται ειναι απλα παραπληρωφορηση για οσους δεν ξερουν το χωριο!υπαρχει προσβαση στις κατοικιες και στα μαγαζια απο αλλους εφτα δρομους! Οσο για το προβλημα δεν ειναι τοσο απλο οσο αναφερεται διοτι η λυση που προτυνεται ειναι απλη και οικονομικη αλλα σε δυο με τρια χρονια θα θελει παλι φτιαξιμο! Χρειαζεται καλυτερη μελετη και εργασια στο σημειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 30 χρονια απο αυτον τον δρομο παω στις ταβερνες,αμα ειναι να παρω χαρτη για να βρω τα πλακοστρωτα που οδηγουν εκει αστο καλυτερα εχει και αλλου ταβερνες ,παραπληροφορηση??? νομιζω αδικεις τον εαυτο σου χρησιμοποιοντας αυτην την λεξη ,μαλλον θα ηθελες να πεις παρε χαρτη φιλε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή