Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣ – ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ: Δεν υπάρχουν περιθώρια για αποποίηση ευθυνών




Δ Ε Λ Τ  Ι  Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Πάγια θέση της παράταξής μας σε όλα σχεδόν τα δημοτικά συμβούλια  εδώ και ένα χρόνο, ήταν η δημοσιοποίηση της περιβόητης πλέον δικαστικής απόφασης, που τώρα έγινε τελεσίδικη στο εφετείο, και μιλάει ξεκάθαρα για τοξικά και βιομηχανικά απόβλητα.
Ποτέ μέχρι σήμερα δεν ήταν σκοπός μας η σπίλωση και η συκοφαντία του Δημάρχου κου Ρούσση αλλά η αλήθεια, σε ένα τόσο σοβαρό για την υγεία των κατοίκων της περιοχής μας , θέμα.
Μετά από αυτήν την εξέλιξη πιστεύουμε, όπως το δηλώσαμε  απερίφραστα και εντονότατα στο δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής, πώς άμεσα πρέπει να υπάρξει ολομέλεια του ΔΣ, να τοποθετηθούν όλοι οι Δημοτικοί  Σύμβουλοι, διότι πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για αποποίηση ευθυνών.
Η παραίτηση του κου Ρούσση είναι πλέον επιβεβλημένη και αυτονόητη διότι θίγεται η  αξιοπρέπεια όλων μας στο πρόσωπο του Δημάρχου, με μια τόσο βαριά καταδίκη για περιβαλλοντικό έγκλημα.
Δυστυχώς αποδεικνύεται περίτρανα πλέον πώς ο δήμαρχος κι η παράταξή του ξεχωρίζουν τη πολιτική από την ηθική και  έτσι  αγνοούν και την μία και την άλλη
                                                                           
6-6-2016

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου