Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Κομουνιστικη τοπικη αυτοαναιρεση η Μαρξιστικο γινατι ????



Ουαί υμίν, γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί…


Υπάρχει η απόφαση όλων των παρατάξεων της «αντιπολίτευσης» – πλην Λαϊκής Συσπείρωσης – να μην συμμετέχουν στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων έως ότου συζητηθεί η απόφαση-καταδίκη για τον δήμαρχο Ωρωπού, η οποία μόνο υποκριτική είναι.

 Ποτέ και κανένας δεν κατέθεσε αίτημα για συζήτηση της εν λόγω απόφασης.
Μάλιστα, δύο δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του κου Οικονομάκου και ένας του κου Γιασημάκη είναι αυτοί που μπλοκάρουν την συζήτηση ακόμα και με την διαδικασία κατάθεσης υπογραφών από το 1/3 των δημοτικών συμβούλων, με την οποία συμφωνεί η Λαϊκή Συσπείρωση, καθώς υποστηρίζουν ανοικτά την δημοτική αρχή!…
Η Λαϊκή Συσπείρωση δύο φορές, την μία προ ημερησίας διάταξης στην συνεδρίαση την 3/6/2016 και μία με αίτημα της προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου (αρ. πρωτ. 11513/6-6-2016) απαίτησε να συζητηθεί η απόφαση.

Με ακόμη μεγαλύτερη ένταση θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέσα και έξω από τα δημοτικά συμβούλια για την επίλυση των οξυμένων προβλημάτων.
Ιούνιος 2016,
Το γραφείο τύπου
www.lsoropou.wordpress.com



ΣΧΟΛΙΟ

Ακρατη υπεκφυγη και ασυναγωνιστη τυπολαγνεια ,
η Λαικη συσπειρωση στην συγκεκριμενη περιπτωση θυμιζει παιδακι που μουλαρωσε επειδη τα αλλα παιδακια παιζουν διαφορετικο κρυφτο απο αυτο που προτεινε η ιδια !!!
να ηταν μονον αυτο πλακα θα ειχε ,αλλα εδω τα πραγματα ειναι σοβαρα διοτι η Λαικη Συσπειρωση ψευδεται 

 ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΤΑΙ  ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΟ...........

Ψευδως αναφερεται κυριοι της Λαικης συσπειρωσης πως δεν ετεθει αιτημα για συζητηση στο δημοτικο συμβουλιο της αποφασης καταδικης απο την υπολοιπη αντιπολιτευση διοτι κατετεθει ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ,λειπατε απο την συγκεκριμενη συνεδριαση ,κατοπιν αυτων ειδικα της ψευδους ανακοινωσης σας δικαια η τοπικη πολιτικη Ιστορια θα σας καταγραψει ως αρνητες του ελεγχου της εξουσιας το λιγοτερο.........

Για την ιστορια οντως 2 συμβουλοι του Οραματος Δημιουργιας ,1 συμβουλος της Δυναμικης Πολιτειας ΔΕΝ ψηφισαν υπερ της συζητησης του θεματος απο το ΔΣ,οπως και ο μοναδικος συμβουλος της Λαικης Συσπειρωσης ο οποιος ηταν απων !!!



Κατα τα λοιπα καλη παλη μεσα και εξω απο τα Δημοτικα Συμβουλια .............


YΓ.

Επαναλαβανουμε για ακομη μια φορα πως ο νομος οριζει οτι,με την συμπληρωση 14 ψηφων απο την Δημοτικη Αντιπολιτευση ,θελει δεν θελει ο καθε Προεδρος Δημοτικου Συμβουλιου το θεμα ερχεται προς συζητηση στο Δημοτικο Συμβουλιο

Εαν δεν ηταν απουσα η Λαικη Συσπειρωση θα ειχαν συγκεντρωθει 13 ψηφοι και θα εψαχναν για εναν
Ο καθε ενας ας βγαλει τα συμπερασματα του ,εμεις αναφεραμε γεγονοτα

3 σχόλια:

  1. Η Λαϊκή Συσπείρωση δύο φορές, την μία προ ημερησίας διάταξης στην συνεδρίαση την 3/6/2016 και μία με αίτημα της προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου (αρ. πρωτ. 11513/6-6-2016) απαίτησε να συζητηθεί η απόφαση.
    Τώρα τι διαβάζει αυτός που έγραψε το πρώτο σχολιο, οι ξέροντες έστω και λίγα ελληνικά, σηκώνουν τα χέρια ψηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτος που εγραψε το πρωτο σχολιο δυστυχως δεν διαβασε κατι γιατι απλα (ηταν παρων οταν ο εκπροσωπων την Λαικη Συσπειρωση και μοναδικος Δημοτικος συμβουλος της κος Χασιωτης πηρε αρκετα ευσημα στην υποκριτικη ) και δεν ηξερε αν πρεπει να κλαψει η να γελασει με το σοου του ,αυτος που εγραψε το πρωτο αλλα και τα υπολοιπα σχολια ηταν και στην επομενη συνεδριαση αλλα ελειπε ο κος Χασιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα γεγονότα φίλε μου, τα γεγονότα !!!!
      ''Η Λαϊκή Συσπείρωση δύο φορές, την μία προ ημερησίας διάταξης στην συνεδρίαση την 3/6/2016 και μία με αίτημα της προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου (αρ. πρωτ. 11513/6-6-2016) απαίτησε να συζητηθεί η απόφαση.'' Παρεπιμπτόντως για κριτικός ηθοποιίας καλός μου φαίνεσαι , αλλά μη το παρακάνουμε.

      Διαγραφή