Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Διαμαρτυρία στη Μαλακάσα





Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το στρατόπεδο της Μαλακάσας προχώρησαν την Τετάρτη οι Αφγανοί πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο στρατόπεδο, διαμαρτυρόμενοι για τον εγκλωβισμό τους στην Ελλάδα και για τις συνθήκες διαβίωσης στο στρατόπεδο, όπου, όπως ενημερώνουν αλληλέγγυοι, υπάρχει μόνο ένα μπάνιο για γυναίκες σε πληθυσμό 1.350 προσφύγων.




Τα παιδιά φορούσαν μαντίλια υπέρ της ειρήνης και κατά του πολέμου που συνεχίζεται στη χώρα τους και έδειχναν με αποστροφή το σπανακόρυζο που είχε εκείνη την ημέρα το συσσίτιο.






Ζητούσαν επίσης «σχολείο» και διαμαρτύρονταν για τη στάση των υπευθύνων του κέντρου, με τους οποίους καταγγέλλεται πως υπάρχουν προβλήματα συνεννόησης.


https://www.efsyn.gr/arthro/diamartyria-sti-malakasa



ΣΧΟΛΙΟ 

Το ρεπορταζ ειναι της εφημεριδας των Συντακτων απο την χτεσινη διαμαρτυρια στην Μαλακασα

Ο καθε ενας ας σχηματισει γνωμη και αποψη μια και οι φωτο μιλουν πιο πολυ απο τις λεξεις και τα κειμενα
εμεις εχουμε μονο 3 παρατηρησεις

α .εχουν απολυτο δικιο για το νερο την υδροδοτηση και τα ντουζ γενικοτερα και ειναι κατι που θα εξετασουμε και αφου εχουν δικιο σε αυτο θα προσπαθησουμε να τους βοηθησουμε κανοντας ρεπορταζ

β.Δεκαδες Ελληνοπουλα δεν εχουν ουτε σπανακορυζο ,το οποιο βεβαια δεν φαινεται σε καμμια φωτο του αρθρου

γ.Την ειρηνη απο ποιους την ζητουν ???απο τους Ελληνες η γενικοτερα ?? δεν εχουμε αλλα συνθηματα κυριοι υποκινητες στερεψαμε??? Ειρηνη και απεχθεια σε σπανακορυζο μονο??

Και βεβαια ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΤΟΥΣ 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου