Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΜΑΛΑΚΑΣΑ - ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 55 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ


Για πρώτη φορά φέτος μετά από 55 χρόνια οι κατασκηνώσεις του υπουργείου Μεταφορών στη Μαλακάσα θα παραμείνουν κλειστές κατά τη θερινή περίοδο, προκαλώντας τεράστια αναστάτωση στους εργαζόμενους που υπολόγιζαν ότι θα πάνε τα παιδιά τους εκεί για ένα χρονικό διάστημα πριν από τις οικογενειακές τους διακοπές.
Όπως αναφέρει το press-gr.com το υπουργείο υποστηρίζει πως η Επιτροπή Παιδικών Κατασκηνώσεων με έγγραφό της το 2015 είχε θέσει ζητήματα υγιεινής και ασφάλειας για τις κατασκηνώσεις αυτές, κάτι που ο Χ. Σπίρτζης έμαθε… «τυχαία» στις 13 Ιουνίου 2016 με αποτέλεσμα να πρέπει μείνουν για φέτος κλειστές, ώστε να γίνουν εργασίες ανακαίνισης.
Διευκρινίζει μάλιστα πως καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να βρεθεί μια λύση για τα παιδιά των υπαλλήλων του ΥΠΕΝ που συνολικά είναι περίπου 30 και όχι για εκείνα των υπαλλήλων του υπουργείου Μεταφορών, οι αιτήσεις των οποίων έφτασαν τις 140.
Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ακόμα πως οι γονείς δεν έχουν πάρει καμία απάντηση από τον υπουργό και χαρακτηρίζουν την εξέλιξη φιάσκο, αφού οι εργασίες ανακαίνισης θα μπορούσαν να γίνουν μέσα στο χειμώνα και όλα να είναι έτοιμα τώρα, ώστε να πάνε τα παιδιά στην κατασκήνωση.

http://www.star.gr/Pages/Politiki.aspx?art=329626&artTitle=egine_ki_afto_o_spirtzis_kleinei_tis_kataskinoseis_tou_ypourgeiou_meta_apo_55_chronia

φωτο 
http://news247.gr/eidiseis/politiki/oi-xlidates-diakopes-se-kataskhnwseis-poy-xrysoplhrwnei-to-dhmosio.1863911.html



Σχολιο

Η παρουσια μεταναστων στην Μαλακασα επαιξε ρολο κυριε Υπουργε στην αποφαση σας????





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου