Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Προχειρότητα και ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής αναφορικά με τους Βρεφονηπιακούς σταθμούς




Το θέμα της ανικανότητας της Δημοτικής Αρχής και του Προέδρου του ΝΠΔΔ Μιχάλη Τόλια να διαχειριστεί τους Bρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου έφερε στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο ο Άγγελος Χατζηιωάννου.
Αναφέρθηκε στη σύγχυση που έφερε στους γονείς και το αλαλούμ που προκάλεσε η ανακοίνωση του Μιχάλη Τόλια την Πέμπτη, 30 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι, πως δεν θα λειτουργήσει ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Καλάμου λόγω έλλειψης πυρασφάλειας όπως ενημέρωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου. Την ίδια μέρα ακριβώς 2 ώρες μετά, ο αντιδήμαρχος Καλάμου Κωνσταντίνος Δέδες (άδειασε)
τον Πρόεδρο γράφοντας δημόσια  για άστοχη και λανθασμένη ανακοίνωση του Νομικού Προσώπου και πως ο Βρεφονηπιακός Σταθμός θα λειτουργήσει κανονικά. Ο δημοτικός σύμβουλος της Δυναμικής Πολιτείας  Α. Χατζηιωάννου ανέδειξε το σοβαρό πρόβλημα διαχείρισης της κατάστασης από την Δημοτική Αρχή την στιγμή μάλιστα που ένα 24ωρο μετά ο δήμαρχος έξέδωσε άδεια λειτουργίας για τον Βρεφονηπιακό Καλάμου με ή χωρίς άδεια πυρασφάλειας? Ακόμα δεν ξέρουμε! Πως γίνεται να εκδοθεί άδεια πυρασφάλειας σε λίγες ώρες? Ο κος Χατζηιωάννου δημοτικός σύμβουλος αναφέρθηκε επίσης και σε φήμες που λένε πως δεν υπάρχει πυρασφάλεια στους μισούς Παιδικούς Σταθμούς !!! αναφερόμενος δε στα μέλη της Δημοτικής Αρχής δήλωσε πως δεν ξέρουν τι τους γίνεται και επιπλέον λένε και ψέματα, (όπως το ότι ) θα πάρουν όλα τα παιδιά στους Σταθμούς και την ίδια στιγμή δεν τα πήραν.!! Απαντώντας ο κ.Τόλιας δήλωσε πως υπάρχει πυρασφάλεια και πως για τον Κάλαμο ειδικά θα απαντήσει γραπτώς. Για δούλεμα από τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ μίλησε ο Άγγελος Χατζηιωάννου αφού, δεν μπορεί την Πέμπτη να μην υπήρχε πυρασφάλεια και ξαφνικά την Παρασκευή με απόφαση του Δημάρχου να ιδρύεται ο Βρεφονηπιακός και να αποκτά πυρασφάλεια. Η Δημοτική Αρχή οφείλει να μην αντιμετωπίζει το σοβαρό αυτό ζήτημα με επιπολαιότητα εφόσον αφορά την ασφάλεια και την καθημερινότητα των παιδιών και των γονιών τους. Για το Ράδιο Ωρωπός Αντώνης Καραμπάτος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου