Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Με πρόταση Γιασημάκη, στα μέτρα ανακούφισης των πυρόπληκτων και οι επαγγελματίες Καλάμου



Έχουμε γράψει και άλλη φορά, ότι οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Ωρωπού, σχεδιάζονται από τη δημοτική αρχή… για έναν ρόλο.

Αυτόν της 
άνευ διαλόγου και άνευ διευκρινίσεωνψήφιση των θεμάτων τα οποία περιέχονται στην ημερησία διάταξη.
Η απαραίτητη πλειοψηφία για τον ρόλο αυτόν υπάρχει.

Αφού πάντα υπάρχουν σύμβουλοι παρόντες… αλλά απόντες από τον όποιο προβληματισμό αφορά τα συμφέροντα του τόπου.
Για τον λόγο αυτόν, οι συνεδριάσεις έχουν γίνει μια διαδικαστική ρουτίνα… κάτω από την «μπαγκέτα» του δημάρχου και όχι, δυστυχώς, του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου!
Στη συνεδρίαση του σημερινού δημοτικού συμβουλίου, όλα τα παραπάνω άφησαν για μια φορά ακόμη την εικόνα τους! Θα αναφερθούμε σε επόμενη ανάρτησή μας.
Όμως, επειδή στους κανόνες υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, οι οποίες είναι γνωστό ότι τους επιβεβαιώνουν, σήμερα υπήρξε, μια πρόταση από σύμβουλο της αντιπολίτευσης του ελέγχου, η οποία ίσως για πρώτη φορά(!!!) «ακούστηκε» από τη δημοτική αρχή και υποχρεώθηκε στην έγκριση δημοτικών μέτρων ανακούφισης των πυρόπληκτων κατοίκων Καλάμου και Αγίων Αποστόλων, να προστεθούν μέτρα και για τους επαγγελματίες της περιοχής,
 οι οποίοι είχαν μεγάλη οικονομική ζημιά από τις φωτιές και… ξεχάστηκαν!

Η πρόταση έγινε από τον επικεφαλής της «Δυναμικής Πολιτείας» Γιώργο Γιασημάκη, την αποδέχθηκε ο δήμαρχος, και μέτρα θα ισχύσουν και για τους  επαγγελματίες και θα εγκριθούν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.
*Ο κάθε επαγγελματίας θα πρέπει να καταθέσει σχετική αίτηση στο Δήμο Ωρωπού προκειμένου να ενταχθεί στα μέτρα ανακούφισης.



πηγή 

http://www.maximipoli.gr/?p=25647&utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου