Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Επιτέλους ,μετά απο ( μόνο !! 4 χρόνια ),έγινε αποδεκτή πρόταση της Αντιπολίτευσης,απο τον Δήμαρχο κ την παράταξή του.




Εύχομαι να μήν οφείλεται στην Φθινοπωρινή μελαγχολία η απόφαση του Δημάρχου μας ,να αποδεχτεί την πρόταση του Γιασημάκη ,που αφορά τήν 
 έγκριση  μέτρων απο τον Δήμο για ανακούφιση των πυρόπληκτων κατοίκων Καλάμου και Αγίων Αποστόλων

Μιά και έχουν υποβληθεί αυτά τα 4 χρόνια διακυβέρνησης Ρούσση δεκάδες αξιόλογες προτάσεις ,(απο τον Γιασσημάκη και απο άλλους ) και ΟΥΤΕ ΜΙΑ δεν είχε γίνει αποδεκτή μέχρι τώρα .... μη γνωρίζοντας τί άλλο να υποθέσω... ,
αλλά
και μιά και με ενημέρωσαν πως ο Δήμαρχος όταν έκανε αποδεκτή την πρόταση ήταν καλά δεν είχε πυρετό...,υποθέτω πως οφείλεται στην Φθινοπωρινή μελαγχολία ,που μας κάνει όλους πιο σκεπτικιστές και πιό συνεσταλμένους.

Απο την άλλη όμως πιθανώς να είναι και προεκλογική διαλακτικότητα !!!,προσπάθεια για προεκλογική άμβλυνση των αντιθέσεων...και προεκλογική διάθεση γιά συνεργασία,του Δημάρχου μας...θα δείξει το πράγμα στο μέλλον.

Μακάρι να είναι πάντως προεκλογική διάθεση για συνεργασία ,μήπως στους 7-8 μήνες που απομένουν μέχρι τις ερχόμενες εκλογές γίνει κάτι καλό για τον Δήμο.

Παρεπιπτόντως και ευκαρίας δοθείσης ,
διαφημίζουν λέει 
και την προμήθεια πυροσβεστικού οχήματος ελαφρού Τύπου (4Χ4)
χωρητικότητας 500 λίτρων νερού με αυτόνομο πυροσβεστικό συγκρότημα και
εκχιονιστική λεπίδα και τριών (3) καινούργιων χωματουργικών μηχανημάτων
ελαστικοφόρου εκσκαφέα φορτωτή, ενδεικτικού τύπου JCB 3CX, με λεπίδα
εκχιονισμού που πήρανε 8 μήνες πρίν τις εκλογές για την Πολιτική προστασία του Δήμου !!!!

Μπράβο τους και καλά κάνανε,να πάρουν και άλλα άν χρειάζεται,όμως γιατί τα πήραν 8 μήνες πρίν τις εκλογές !!! και όχι πέρυσι ? η πρόπερσι ? ή τα προηγούμενα χρόνια ? 
Απο την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων τους 4 χρόνια πρίν έπρεπε το πρώτο τους μέλημα να είναι η υλικοτεχνική υποστήριξη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και όχι,να μεριμνήσουν επ αυτού  8 μήνες πρίν τις εκλογές !!!!!!!!

Θυμίζω πέρυσι και φέτος κατακάηκε ο Κάλαμος,όσο για χιόνια καλύτερα μήν μιλήσουμε ,διότι κανα δυό χρόνια πρίν ,στον χιονιά,και σε όλο το εύρος του Δήμου ,για να κυκλοφορήσεις έπρεπε να είσαι σούπερ κομμάντο για να περπατήσεις σε κεντρικούς δρόμους,
η
να σε συνοδεύει σκυλάκι τύπου Αγίου Βερνάρδου,για να περπατήσεις σε βασικούς Δημοτικούς δρόμους.



Καλό φθινόπωρο σε όλους σας ,μια και σήμερα ημερολογιακά ξεκίνησε .
Για την Συντακτική Ομάδα -Αντώνης Καραμπάτος



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου