Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

«Διαφθείροντας συνειδήσεις και υπολήψεις…»



Νέα ήθη και έθιμα
 έχει φέρει η σημερινή Δημοτική Αρχή στα κοινά του τόπου μας.

Η εικόνα της δημοτικής ομάδας του κ.Ρούσση θυμίζει τις «φαβέλες» της Μυκόνου, όπου πίσω από τις πολυτελείς βίλες, τα πολύχρωμα εξώφυλλα των περιοδικών και την πολυδιαφημισμένη βιτρίνα υπάρχουν οι «εργαζόμενοι» οι οποίοι ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης.

Φαίνεται πως ο… ιός της φαβέλας είναι μεταδοτικός και χτυπάει και τον Δήμο Ωρωπού!
Η δημοτική αρχή του κ. Ρούσση μέσω του επικεφαλής της εκμεταλλεύεται αυτήν τη δύσκολη χρονική περίοδο που διέρχονται οι δημότες του Ωρωπού και εκμεταλλευόμενη κάθε πιθανή αδυναμία ή δυσκολία στην οποία βρίσκεται κάποιος ή κάποια, ή έχει βρεθεί στο παρελθόν, δεν έχει τον παραμικρό δισταγμό, θυμίζοντάς τους και την «βοήθεια» που τους έχει παράσχει, τους παρουσιάζει ως υποστηρικτέςκαι υποψηφίους, οι οποίοι δήθεν αβίαστα, χαμογελαστά και πλήρως αυθόρμητα, εγκλωβισμένοι μεταξύ άλλων στην αδυναμία τους, υποστηρίζουν το μεγαλείο του «ενός ανδρός αρχή»!
Το δόγμα του είναι απλό: «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»!
Σε άλλες περιπτώσεις βέβαια εμφανίζεται ιδιαίτερα γαλαντόμος και ανοιχτοχέρης μιας και «αυτοπροσδιορίζεται» ως αυτός που αποκαθιστά το νόμο και την αδικία επιστρέφοντας στους νόμιμους κατόχους χρήματα, αυτά που οι προηγούμενες διοικήσεις δεν έκαναν, με την γνωστή «ευαισθησία» που τον διακατέχει αλλά και με το ανάλογο πολιτικό «αντίτιμο» βεβαίως βεβαίως!
Όλα αυτά προκειμένου να δείξει στους δημότες μία εικονική πραγματικότητα, αυτή που ο ίδιος κατά βάθος εύχεται να ήταν η αληθινή, χωρίς να ενδιαφέρεται μία στάλα να σταθεί στην καθημερινότητα και στα προβλήματα των συνδημοτών μας, μιας και όλα κατ’ αυτόν, λειτουργούν άψογα στο δήμο μας.


Διότι αν αναφερθώ στο όραμα για το μέλλον του τόπου μας τότε… οι πράξεις 4,5 χρόνων «μιλάνε» μόνες τους!






Nίκος Λούπης

Μαθηματικός - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Δυναμική Πολιτεία



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου