Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018




Οι καλύτερες αλήθειες είναι οι πιο απλές και είναι ο μονόδρομος στο σημερινό δημοτικό γίγνεσθαι.

Τα «πυροτεχνήματα» σε δευτερόλεπτα σβήνουν…

Επιτέλους η αλήθεια..
είναι αυτό που σήμερα ζητούν οι δημότες του Ωρωπού.

Αυτό τους λείπει και αυτό βαραίνει την ελπίδα για διέξοδο του τόπου προς την ανάπτυξη. Μια πραγματικότητα που τους επιφύλαξε μια στοχευμένα παραπλανητική δημοτική πολιτική.
Μια πολιτική που δεν έφερε τα ποθούμενα για στον τόπο. Και το χειρότερο… που έφερε τα δεσμά της Περιφέρειας για να γίνει ο Ωρωπός η συνέχεια της Φυλής στη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής.
Τεσσεράμισι χρόνια ψέματα, που έφεραν τη διάλυση των πάντων. Δήμου, κοινωνίας, αγώνων, κατακτήσεων, αξιοπρέπειας… όλων!
Και οι άνθρωποι αυτοί… «τρομάζουν», λέγοντας πως τώρα… «συνεχίζουν»!
Χωρίς να μας πούν όμως… τί συνεχίζουν!
Μήπως να χτίσουν πάνω στα δικά τους χαλάσματα, ρίχνοντας τόνους κροκοδείλια δάκρυα; Και τι να χτίσουν; Νέα ψέματα;
Η καλύτερη αλήθεια είναι οι πιο απλή.

Έχει πολύ μεγάλη σημασία, να μπορούν πολιτικοί και πολιτικές, να κοιτούν σήμερα στα μάτια πλέον τον Ωρωπιώτη πολίτη και να του μιλούν με αλήθεια.
Και αυτό δεν μπορούν να το κάνουν οι άνθρωποι της απερχόμενης δημοτικής αρχής. Και δεν μπορούν να το κάνουν, ακόμη και σ’ αυτούς που τους πίστεψαν και τους στήριξαν.
Η σημερινή διοίκηση του δήμου, δεν έκανε διακρίσεις στην εφαρμογή των καταστροφικών αποφάσεών της και με συνοπτικές διαδικασίες έστειλε στο εκτελεστικό απόσπασμα της απαξίωσης τον τόπο και τους ανθρώπους του.
Σήμερα η φιλοσοφία τους εξακολουθεί να είναι… ο επαγγελματίας δημότης στον «πάγο» και οι “εκλεκτοί” τους εργολάβοι και προμηθευτές στο… ταμείο!
Αλλά πως μπορούν να υλοποιήσουν αυτή την οδυνηρή φιλοσοφία τους; Μόνο φυσικά με την απόκρυψη της αλήθειας και με πολιτικά… «πυροτεχνήματα»!
Αυτό είναι που πράγματι επιδιώκουν… με το να λένε.. «συνεχίζουμε», όταν και εάν παραπλανήσουν ξανά τους δημότες του Ωρωπού!
Οι καλύτερες αλήθειες είναι πράγματι σήμερα οι πιο απλές.





Ανδρέας Μπαλόκας -Υποψήφιος Δημ.Σύμβουλος Δυναμικής Πολιτείας


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου