Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

NΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕ ΟΤΑ ,εναντίον του Δημάρχου Ωρωπού Θωμά Ρούσση .





Και ενώ έχουμε γίνει παράδειγμα προς αποφυγή στο Πανελλήνιο ,με τις ιδιωτικοποιήσεις ....
και ενώ οι μόνοι που το απολαμβάνουν είναι οι Νεοφιλελέ της πόλης (καλά αυτοί με χαρα ιδιωτικοποιούν τον ήλιο το γρασίδι τα δάση την μαμά ακόμη και τα όνειρά τους ).....
και ενώ το
ΚΚΕ Ωρωπού με την αβάντα του στις αρχές !!!! θυμίζει ημέρες Οικουμενικης συγκυβέρνησης Μητσοτάκη - Φλωράκη κατηγορώντας μόνιμα τον Γιασημάκη λες και αυτός είναι Δήμαρχος Ωρωπού ,

και ενώ το παπαγαλάκι που Παρατηρεί τον Ωρωπό μετράει μια πρός μία τις γεμάτες και κενές καρέκλες απο την συνέντευξη τυπου του Γιασημάκη στον Αυλώνα,αντί να αξιολογεί προτάσεις και δεδομένα.

και ενώ για όλα τα παραπάνω αυτονόητο είναι πως θα επανέλθουμε

Ρωτάμε και περιμένουμε απαντήσεις ως δημότες Ωρωπού 

Ο Δήμαρχος Ωρωπού Θωμάς Ρούσσης ωφείλει να απαντήσει με ποιό δικαίωμα δεσμεύει την επόμενη Δημοτική Αρχή καθώς και τα χρήματα των Δημοτών Ωρωπού για 9 χρόνια , μόλις ένα χρόνο πριν τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές . 

Φοβάται μήπως δεν ξαναβγεί με αυτά που έχει κάνει ή μάλλον δεν έχει κάνει και βιάζεται να ξεπουλήσει στους ιδιώτες τις υπηρεσίες του δήμου (με αδιαφανείς διαδικασίες όπως τον δημοτικό φωτισμό στα ιδιωτικά συμφέροντα) με ταυτόχρονη παραχώρηση των δημοτικών τελών (χρήματα των δημοτών) για εννέα (9) ολόκληρα χρόνια
;

Ιδού η ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ.



Αθήνα, 9 Ιουλίου 2018



Αριθµ. Πρωτ.: 844



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προκλητική και αδιάλλακτη συµπεριφορά επιδεικνύει ο Δήµαρχος Ωρωπού Θωµάς Ρούσσης που παρά τις εντονότατες αντιδράσεις και διαµαρτυρίες του Συλλόγου Εργαζοµένων Δήµου Ωρωπού, της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης του Δηµοτικού Συµβουλίου, που εµµένει στην εφαρµογή και υλοποίηση του ξεπουλήµατος και της πλήρους Ιδιωτικοποίησης των Δηµοτικών Υπηρεσιών.

 Ταγµένος στο έργο διάλυσης των Υπηρεσιών του Δήµου Ωρωπού, παραχωρεί χωρίς δεύτερη σκέψη τον Ηλεκτροφωτισµό στα Ιδιωτικά συµφέροντα για δώδεκα ολόκληρα χρόνια, µε παράλληλη παραχώρηση των Δηµοτικών Τελών, ύψους άνω των εννέα εκατοµµυρίων ευρώ (9.000.000,00 €)!

 Παρά την αναγκαστική προσφυγή του Συλλόγου Εργαζοµένων Δήµου Ωρωπού στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και την έκδοση παραγγελίας του, να χορηγήσει τα τεύχη Δηµοπράτησης του Διαγωνισµού για την «Αναβάθµιση του Δηµοτικού Οδοφωτισµού», ο Δήµαρχος Θωµάς Ρούσσης όχι µόνο «σφυρίζει αδιάφορα» και αρνείται να τα χορηγήσει, αλλά απαντά µε ένα κατάπτυστο Δελτίο Τύπου που στρέφεται εναντίον των εργαζοµένων του Δήµου, προσπαθώντας µέσα στον πανικό και την σύγχυση που τον διακατέχει να «µαζέψει τα ασυµµάζευτα».

 Ως άλλος «Ροµπέν των Δασών», αναγράφει στο απαράδεκτο Δελτίο Τύπου που συνέταξε και εξέδωσε ότι, «όλα τα κάνει για το καλό των Υπηρεσιών και των Δηµοτών του Δήµου Ωρωπού», αποκρύπτοντας βέβαια τις αδιαφανείς ενέργειες και τον τρόπο που ακολουθεί και εφαρµόζει για να το πράξει.

 Όπως επίσης και του λογαριασµού που θα έρθει αργότερα στους Δηµότες. Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., καταγγέλλει για ακόµη µια φορά τον Δήµαρχο Ωρωπού Θωµά Ρούσση και τον καλεί, έστω και αυτή την στιγµή, να ανακαλέσει και να ακυρώσει κάθε απόφαση και σχεδιασµό για ιδιωτικοποίηση και διάλυση υπηρεσιών του Δήµου Ωρωπού, την κατάργηση του Δηµόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα τους και την καταστροφική οικονοµική επιβάρυνση τόσο για τον προϋπολογισµό του Δήµου όσο και για τους Δηµότες Ωρωπού, για τα επόµενα εννέα (9) χρόνια!


 Τον καλεί παράλληλα, να χορηγήσει άµεσα στο Σύλλογο Εργαζοµένων όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αφορούν τις δήθεν «διαγωνιστικές διαδικασίες» ιδιωτικοποίησης του Δηµοτικού Οδοφωτισµού και να ακούσει επιτέλους και τις δικές τους προτάσεις και θέσεις επί του θέµατος


                        Για την Εκτελεστική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος                                                                              Ο Γεν. Γραµµατέας

Νίκος Τράκας                                                                            Βασίλης Πετρόπουλος

Πηγή

ΠΟΕ-ΟΤΑ 



https://drive.google.com/file/d/1XWPXKChZZQJVfXXyQEgDfQegv0FNeXgb/view





ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου