Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Βάλτε χοντρό αλάτι στα κομμένα κλαδιά και χόρτα !!!!








Απαντώντας σε ανάρτηση του κ.Αντιδημάρχου Καλάμου Δέδε,το μπλόγκ μας προτείνει μιά και
όποιος δεν θέλει να ζυμώσει πόσα χρόνια κοσκινίζει ???


Επομένως ρίχτε χοντρό αλάτι στα χόρτα και στα κλαδιά και κρατήστε τα στις αυλές σας ,ή στο σπίτι σας ,αφού πρέπει να κόψετε τον λαιμό σας να φιλοξενήσετε τα χόρτα και τα κλαδιά απο το κλάδεμα και την αποψίλωση του κήπου σας ,έστω και άν δεν χωράτε εσείς οι ίδιοι μέσα!!
Θυμίζουμε στον κ κ Αντιδήμαρχο ,πώς και τα 24 σπίτια που κάηκαν στο Πανόραμα Αγ.Αποστόλων διέθεταν υδρόμετρο και ρολόι νερού (ύδρευσης) και φυσικά τα παραπάνω σπίτια που κάηκαν ,όπως και τα άλλα που γλύτωσαν δέν είναι αγνώστου ιδιοκτήτου και δέν είναι δασική περιοχή ,εκτός εάν είναι οπότε κάποιος δέν έχει κάνει καλά την δουλειά του .



Με μιά πρώτη ματιά στο διαδίκτυο αντιλαμβάνεσαι που και πώς πρέπει να κινηθείς

Πρώτον -Κεντρικός Σταθμός συλλογής με παραμονή αποβλήτων ελάχιστες ημέρες έως την μεταφορά για πώληση ή επεξεργασία -φυλασσόμενος 24 ώρες προς αποφυγή εμπρησμού η κατά λάθος φωτιάς ,γιά να αποσυμφορήσεις εκατοντάδες πιθανές εστίες φωτιάς στα κτήματα ή στους δρόμους όπου τα απόβλητα κλαδιά -χόρτα σχηματίζουν λόφους.

Δεύτερον 

όσον αφορά τα οργανικά απόβλητα όπως χόρτα αποψίλωσης αγρών
http://www.voria.gr/article/anakuklosi-kai-sta-organika-apoblita


όσον αφορά τα απόβλητα δέντρων που περιέχουν ξύλο

http://www.agroenergy.gr/categories/%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B6%CE%B1

http://easy2find.gr/


http://www.biofuels.gr/biomass/wood-chips-and-pellets-in-burners-today/



Θα επανέλθουμε με νέα μας ανάρτηση στο άμεσσο μέλλον σας παραθέτουμε αυτούσια την ανάρτηση του κκ Αντιδημάρχου απο την προσωπική του σελίδα.



Συντακτική Ομάδα



ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας ενημερωνουμε οτι, βασει της ισχυουσας νομοθεσιας ο Δημος δεν επιτρεπεται και δεν μπορει λογω μη αρμοδιοτητας να καθαρισει εγκαταλελημενες ιδιοκτησιες.Ουτε μπορει να τις καθαρισει και να χρεωσει τους ιδιοκτητες.Αυτο ισχυει μονο στις ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ περιοχες.Λογω της ελλειψης κτηματολογιου ο εντοπισμος των ιδιοκτητων τετοιων ιδιοκτησιων εαν δεν υπαρχει υδρομετρο ειναι σχεδον αδυνατος.Σε τετοιες περιπτωσεις πρεπει να ενημερωνεται ο Δημος μη τυχον και υπαρχει τροπος να βρεθει ο ιδιοκτητης μεσω και του ΑΤ Ωρωπου.
Ολα τα συνεργεια του Δημου δινουν τιτανιο αγωνα να καθαρισουν τους κοινοχρηστους χωρους και τους χωρους διπλα σε καδους απορριματων που μερα νυχτα ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ριχνουν κλαδια, μπαζα, ξερα χορτα, πλαστικα, στρωματα και καθε λογης απορριμα που καθιστα τη περιοχη σε υψηλο βαθμο επικινδυνοτητας λογω των πυρκαγιων.
Σας ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ δεν ειναι εποχη για κλαδεματα, ουτε εποχη να καθαρισετε το υπογειο σας και τις αποθηκες σας.Ειμαστε σε κοκκινη περιοδο απο πλευρας επικινδυνοτητας για πυρκαγιες.Βοηθειστε μας να προστατεψουμε το τοπο μας.Μη λερωνετε τους κοινοχρηστους χωρους, τις περιοχες γυρω απο τους καδους και μη κλεινετε τους δρομους.
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου