Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

Ο άμοιρος alekos zoulou δεν υπάρχει πιά ,τον πάτησε ο Zuckerberg ...

Συναρπαστική ημέρα η σημερινή ,

κάναμε πολλούς καλούς νέους φίλους με μόνο 2 σχόλια που ανεβάσαμε σε μορφή αναρτήσεων  (Ορφανά Σόρος και Ανακοίνωση ΠΟΕ-ΟΤΑ )

κάναμε φίλους απο την ΧΑ ,πολλούς φίλους αποκτήσαμε μέσα απο τα ορφανά αποπαίδια του Σόρος,
φίλους απο τους Νεοφιλελέδες αλλά και απο το κατα τα λοιπά σοβαρό ΚΚΕ

βεβαίως κάναμε εσχάτως φίλο μέχρι και τον Zuckerberg του facebook,τόσο φίλο που μας κατέβασε την σελίδα του alekos zoulou radiooropos


Για την φιλική μας σχέση με τον Zuckerberg του facebook είμαστε σίγουροι πώς μεσολάβησε ο πιο πιστός μας φίλος ο Κarras ,ναι ναι ο Κarras παρέα με αυτόν τον Ιχνηλάτη και μέγα λαγωνικό τον Παρατηρητή .

Είναι μεγάλη μας τιμή ,να επιδιώκουν να μην μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε τις απόψεις μας ,βομβαρδίζοντας με αναφορές εναντίον μας το αρμόδιο τμήμα του facebook .

Τους καταλαβαίνουμε όμως και κατανοούμε την πράξη τους.
Ισως και εμείς να κάναμε το ίδιο εάν τους υπολογίζαμε τόσο.

Προς το παρόν μας διασκεδάζουν αυτογελοιοποιούμενοι...


Μένει τώρα σε εμάς να αποφασίσουμε αν θα συνεχίσουμε και αν και πόσους νέους ΑLEKOUS ZOULOU θα δημιουργήσουμε Ειλικρινά όμως μια μεγάλη συγγνώμη (αν και δέν είμαστε υπαίτιοι) την οφείλουμε σήμερα στον Παρατηρητή .

Συγγνώμη ρε Παρατηρητή που σε διακόψαμε απο το μέτρημα των καρεκλών της εκδήλωσης του Γιασημάκη στον Αυλώνα ,για να μας κάνεις αναφορές στο facebook (μάλλον είναι ζόρι με  τον μεγενθυτικό φακό μία μία να μετράς τις καρέκλες) ...συγγνώμη.


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ  


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου