Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Αγαπητέ Κύριε Δήμαρχε ,τίποτε δεν μπορεί να είναι πολιτικά ορθό, αν είναι ηθικά λάθος.









Πώς γίνεται εδώ στον Ωρωπό τα περισσότερα έργα να καταλήγουν σε μία συγκεκριμένη εταιρία μας είναι λίγο δύσκολο να το κατανοήσουμε .

Στην χτεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ωρωπού μεταξύ των άλλων ετέθει προς έγριση και η προμήθεια μέσω διαγωνισμού εξοπλισμού  οργάνων παιδικών χαρών του Δήμου Ωρωπού .

Απο το βίντεο που ακολουθεί (πηγή Μάχιμη Πόλη) ακούσαμε απο τον Δ.Σύμβουλο κο Γιασημάκη ότι

Η ίδια εταιρία στήν οποία δόθηκε με απ'ευθείας ανάθεση ο καθαρισμός Δασικών και Αγροτικών δρόμων στα χωριά του Δήμου ,η ίδια εταιρία στήν οποία δόθηκαν με απ'ευθείας ανάθεση οι εκχιονισμοί (στον περσινό χιονία όλοι  οι δρόμοι του Δήμου ήταν για ένα τριήμερο γεμάτοι χιόνια) -(μόνο οι κεντρικοί  οδικοί άξονες που ήταν ευθύνη της περιφέρειας ήταν καθαροί )  ,στην ίδια εταιρία με διαγωνισμό θα δωθεί ο  εξοπλισμός των  παιδικων  χαρών του Δήμου ,και στην ίδια εταιρία προβλέπεται να δωθεί το έργο της  αποκατάστασης των  ζημιών του Καλάμου και κατασκευής τοιχιων αντιστήριξης στον Κάλαμο.


Το πιθανότερο που ίσως  συμβαίνει είναι ότι δεκάδες άλλες εταιρίες του χώρου να μήν γνωρίζουν ότι υπάρχει μια πόλη που λέγεται Ωρωπός ,η να την έχουν ακουστά αλλα να μην ξέρουν κατα που πέφτει !!!!!


Αγαπητέ Κύριε Δήμαρχε ,τίποτε δεν μπορεί να είναι πολιτικά ορθό, αν είναι ηθικά λάθος.


Yγ.
Αγαπητοί κύριοι συμμετέχοντες της Οικονομικής επιτροπής σε έναν διαγωνισμό συμμετέχουν ,ΟΧΙ αυτοί που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ΑΛΛΑ αυτοί που ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Εξ αυτού τεκμαίρεται ότι στον διαγωνισμό που στο βίντεο όλοι αναφέρεστε συμμετέχουν ΜΟΝΟ 2 εταιρίες και ΟΧΙ 4 ,τόσο απλό...






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου