Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Οι υπάλληλοι του ΚΕΠ Καπανδριτίου σε ρόλο Αστυνομικών;



ΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ – ΜΠΟΡΕΙΣ !!!
Χαιρετίζουμε την ανακοίνωση του Δήμου Ωρωπού που αναφέρει, ότι το ΚΕΠ Καπανδριτίου θα λειτουργεί μέχρι τις 20.00 γιατί έκλεισαν το Αστυνομικό Τμήμα Καπανδριτίου.
Πληροφορίες αναφέρουν πως οι υπάλληλοι του ΚΕΠ θα οπλοφορούν, θα δέχονται μηνύσεις – καταγγελίες και μερικές ώρες τις ημέρας θα κάνουν περιπολίες για να προστατεύουν τους πολίτες.
Ενθουσιασμένος από την ιδέα ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως κάλεσε τον Δήμαρχο Ωρωπού κ.Ρούση και τον ειδικό σύμβουλο που είχε την ιδέα για να τους τιμήσει και τους ανακοίνωσε πως το πρόγραμμα (Κλείνω ένα Αστυνομικό Τμήμα και θα λειτουργεί το ΚΕΠ μέχρι το απόγευμα) θα πάρει το όνομα τους !!!
Ανακοίνωσε επίσης πως η καινοτόμος αυτή ιδέα θα εφαρμοστεί σύντομα σε όλη την Ελλάδα μέσω της κινητικότητας-μετάταξης και οι Αστυνομικοί θα εργάζονται στα ΚΕΠ μέχρι τις 20.00.
Επίσης μάθαμε ότι με εντολή του Δημάρχου συντάσεται από τις πρώτες πρωινές ώρες, νέα ανακοίνωση που αναφέρει ότι κλέινει το Λιμεναρχείο Ωρωπού και για αυτόν τον λόγο, το ΛΗΞΙΑΡΧΕΊΟ Ωρωπού θα λειτουργεί έως τις 17.00 το απόγευμα !!!
Παρακολουθούμε τις ραγδαίες εξελίξεις και τα μεγαλόπνοα σχέδια  της Δημοτικής Αρχής Ωρωπού και θα σας κρατάμε ενήμερους με έκτακτα δελτία.
Παρατίθεται η ανακοίνωση του Δήμου Ωρωπού.
πηγή
https://oroposvoice.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου