Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Η Αλήθεια όπως την βλέπουν οι συνδημότες μας .



Επιλέξαμε να ανεβάσουμε - λίγες φωτό και σχόλια συμπολιτών μας -(πραγματικά λίγες μιά και μιλάμε για βομβαρδισμό στα κοινωνικά δίκτυα)για την ανεπάρκεια ...και αυτήν την φορά της Δημοτικής Αρχής στην αντιμετώπιση των προβλημάτων απο την χιονόπτωση.
Τα συμπεράσματα δικά σας....







Γράμμα από Κάλαμο

8/1/2019


Πλατεία Καλάμου 1.30 μ.μ
9 μέτρα από την κεντρική πλατεία οι κεντρικοί δρόμοι κλειστοί και απροσπέλαστοι.
Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ωρωπού 
εξαφανισμένη και κρυμμένη.
Γνωρίζουμε τα όσα προβλήματα του χιονιού αλλά τουλάχιστον σε παλαιότερες ίδιες καταστάσεις υπήρχε η μεριμνα ανά γειτονιά η σε κεντρικους χωρους να υπαρχουν δεκάδες σακιά με αλάτι για τους συνδημότες μας για τα μικρά και μεγάλα στενά που ίσως ελαχιστοποιουσαν το πρόβλημα. Σήμερα περιμένουμε τον ήλιο και τη βροχή να λύσει το πρόβλημα .

Γράμμα από Αυλώνα
 8/1/2019


ΠΑΓΩΔΡΟΜΙΟ ΑΥΛΩΝΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΤΙΝΑΖ ΤΣΑΜΠΑ!!!!ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ !!!!




Γράμμα Από Αφίδνες 8/1/2019




ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ...!!! Αφίδνες 8 Ιανουαρίου 2019, θερμοκρασία - 4 C ώρα 19:15, δώδεκα ώρες μετά από το στάματημα της χιονόπτωσης, η οδός Αγίας Τριάδος στα πρώτα σπ
ίτια του χωρίου ερχόμενοι από Ιπποκράτειο Πολίτεία με παγωμένο και μερικά διανοιγμένο το οδόστρωμα, η οδός Γ. Κοροβέση βασικός δρόμος του οικισμού αδιανοιχτή...!!!



Γράμμα Απο Μήλεσι 9/1/2019

Προς Δημοτικη αρχη ειναι ευκαιρια να διοργανωσουμε το ευρωπαικο πρωταθλημα καλλιτεχνικου πατιναζ ετσι και αλλιως οι δρομοι του δημου Ωρωπου ειναι ενα απεραντο παγοδρομιο!!!!
υστ Αλατι δεν εχουμε ομως εχουμε θαλασσινο νερο που ειναι τσαμπα!!!!!




Γράμμα απο Καπανδρίτι 9/1/2019







Απαντώντας στα τηλεφωνήματα που δέχομαι, για να βοηθήσω..
.

Σάς αναφέρω με ακρίβεια ότι ο μοναδικός δρόμος που κυκλοφορεί είναι η Λ.Καλάμου και η Λ. Βαρνάβα που με ευθύνη της περιφέρειας έχουν εκχιονιστει επαρκώς και έχει πέσει αλάτι. Οι υπόλοιποι δρόμοι είναι από μερικώς έως καθόλου καθαρισμένοι, αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά την αδιαφορία κ ανεπάρκεια του Δημάρχου κ των Τοπικών Αρχών
Αν και είχα λάβει ξεκάθαρη εντολή από τους κατοίκους του Καπανδριτίου ο Δήμαρχος φρόντισε με κάθε τρόπο να με απαξιώσει και να με θέσει εκτός σε κάθε προσπάθεια, προκειμένου να μην μπορώ να φανώ χρήσιμος και ωφέλιμος.
Είμαι παρών και υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι μπορώ ώστε να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας.
Ο Τοπικός Σύμβουλος Καπανδριτίου ( πλέον με εντολή δημοτικής αρχής )
Μιχάλης Ντάσης



Γράμμα απο Αφίδνες 9/1/2019




ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ Δ. ΩΡΩΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΦΙΔΝΩΝ & ΤΗΝ  ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

 Ενώ στην Πεντέλη άνοιξε και το τελευταίο δρομάκι στο πιο απομακρυσμένο σπίτι, στην Κοινότητα Αφιδνών του Δήμου Ωρωπού 30 ώρες από την τελευταία νιφάδα χιονιού περιμένουμε μια βροχή να μας σώσει… !!!

Το κομάντο ο Στρατηγός Στεργίου (Dimitris Stergiou), Δήμαρχος Πεντέλης, έκτος από άκρως αποτελεσματικός είναι γνωστός για τον αλτρουισμό και τις αγαθοεργίες του. Δήμαρχε Ωρωπού κ. Θωμά Ρούσση μήπως θα πρέπει να ζητήσετε τον δανεισμό των μέσων του Δήμου Πεντέλης για να σταματήσουμε να είμαστε αποκλεισμένοι όλοι εμείς οι κάτοικοι των Αφιδνών και της Ιπποκρατείου Πολιτείας 
η δημοτική αρχή αποδείχθηκε αναποτελεσματική να αντιμετωπίσει τα χιόνια με μηδέν σεβασμό στους κατοίκους και τους δημότες..., απλά ο Δήμαρχος Στεργίου στην Πεντέλη παράδειγμα προς μίμηση.

Για περισσότερες φωτό επισκευτείτε την πηγή
https://polydendrinews.blogspot.com/2019/01/blog-post_31.html?spref=fb&fbclid=IwAR11BFOL0U061rZ_BIXvmstwJSNCJ0DW-y_prvpfHEA0oZzPGi0VK4hi_S0









Καραμπάτος Αντώνης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου