Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Κύριε Δήμαρχε δημιουργείτε εστίες μόλυνσης .. τόσο περιβαλλοντικές, όσο και κοινωνικές!




Ο κύριος Δήμαρχος ξαναβρήκε και μάλιστα ετεροχρονισμένα τον χαμένο ιδεαλισμό του, κατηγορώντας συναδέλφους, συμπατριώτες, συμπολίτες, συναγωνιστές, όταν ο ίδιος παραπατάει στην πολιτική περπατησιά του.
 Απόγνωση;
Πανικός;
Όποιος αναζητά την αλήθεια που ζει σήμερα ο δημότης του Ωρωπού, είναι αντίπαλός του! Εχθρός του! Εχθρός της δημοτικής του Αρχής!
Όποιος ταυτοποιείται για συκοφάντης της κοινωνίας, φίλος και συνεργάτης του!
Η ελεύθερη βούληση αποδείχθηκε γι’ αυτόν σχήμα λόγου, όταν ο καιροσκοπισμός και η χειραγώγηση των συνειδήσεων προκειμένου να πετύχει τον στόχο του, είναι δεδομένα. Αυτό δείχνει την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει από τις επιλογές του, τις συνεργασίες του, τόσο ο ίδιος αλλά και η δημοτική του Αρχή.
Tί σημαίνει αυτό; Σημαίνει απλούστατα, πως όποιος ασχολείται με αλήθειες που δεν βολεύουν την εξουσία του, «συλλαμβάνεται» από την αρνητική για τον τόπο και την κοινωνία λογική του Δημάρχου και διαπομπεύεται από τους ταυτοποιημένους συνεργάτες-ειδικούς συμβούλους του «παρατηρητές»!
Συμμετέχει παράλληλα ως θύτης στη λανθάνουσα σκέψη του και συμμετέχει επίσης ως θύμα στις κάθε είδους καταστροφικές -επί προσωπικού- ορέξεις του!
Κύριε Δήμαρχε, έχετε φτάσει στο σημείο να θεωρείτε την αλήθεια στο Δήμο υπό… κατοχή ή σε νεότερη έκδοση… σε γύψο!
Κατηγορείτε όλους τους άλλους, όταν ο τρόπος που αντιμετωπίσατε τα προβλήματα του νερού, των σκουπιδιών, των οικονομικών, της τουριστικής ανάπτυξης, της νομιμότητας του Λιμενικού Ταμείου, δείχνει ότι είστε ο μόνος υπεύθυνος!
Αποκλειστικά υπεύθυνος για το ότι, σε κανένα από τα παραπάνω ζωτικά θέματα του τόπου μας, δεν βρέθηκαν λύσεις!
Επιτεύγματά σας η δυσφήμηση, ο ευτελισμός, η κοινωνική και οικονομική υποβάθμιση του τόπου μας!
Πόσο περήφανος είστε όταν επίσημα μέλη της παράταξής σας δήλωσαν ότι διακινούσαν εικονικό τιμολόγιο και εσείς δεν πήρατε κανένα μέτρο; Πόσο περήφανος είστε όταν ειδικός συνεργάτης σας αποκαλύφθηκε ως ο τοπικός δημοτικός συκοφάντης και τον κρατάτε ακόμη στην υπηρεσία σας… να τον πληρώνουν οι συνδημότες σας;
Κύριε Δήμαρχε, έργο παράγουν αυτοί που μπορούν και εσείς αποδεδειγμένα δεν μπορείτε. 

Το μόνο που δείξατε ότι μπορείτε είναι, να δημιουργείτε εστίες μόλυνσης, τόσο περιβαλλοντικές, όσο και κοινωνικές!



Ανδρέας Μπαλόκας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου