Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

27 χιλιαρικάκια σε λίγους μήνες πρόσφερε ο Δήμαρχος Ρούσσης για να Παρατηρεί ....ο λαός του Ωρωπού !!!!

 


 

Καλό εργαλείο το διαδίκτυο,σου λύνει τα χέρια που και που ,μαθαίνεις και πράγματα ,αλλά έχει και κάτι λακούβες ...βάραθρα ολόκληρα .

Σε αυτές πέφτεις μέσα άμα είσαι λίγο πονηρούλης ..λιγάκι αδίστακτος ...κουτσομπόλης και λιγάκι πανέξυπνος !!

Οι λακούβες γίνονται  βάραθρα όταν το διαδίκτυο το χρησιμοποιείς πολιτικά και μια και δεν μπορείς να  παρουσιάσεις το έργο ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΣΟΥ αφού  δεν υπάρχει
σπιλώνεις και καθυβρίζεις με  κάθε ευκαιρία πολιτικούς σου αντιπάλους (προφανώς κατ εντολή εργοδότου σου ) για να περισώσεις ότι σώζεται.

Οι λακούβες δε,...μάλλον,γίνονται ΑΠΥΘΜΕΝΑ ΒΑΡΑΘΡΑ όταν λειτουργείς επι πληρωμή -ανώνυμα .και σε καταγγέλουν οι θιγόμενοι.

Μου ήρθε στο μυαλό η ρήση του Κικέρωνα (
O tempora o mores -Ω καιροί ώ ήθη)μετά την χτεσινή συνέντευξη Γ.Γιασημάκη στην οποία αποκάλυψε πως ο επι μισθό Ειδικός Συμβουλος του Δημάρχου Ωρωπού κκ Τόλιας Προκόπης λειτουργούσε το σαίτ Παρατηρητής Ωρωπού ,ένα σαίτ που μεταβάλονταν καθημερινά απο κουτσομπολίστικη κλειδαρότρυπα του Ωρωπού ....σε λιβανιστήρι του Αγιου Τέλειου Δημάρχου μας (κατά την γνώμη μου) .

Νέοι καιροί νέα ήθη λοιπόν και στον Ωρωπό χάριν της καρέκλας και του μισθού
,κατά τα λοιπά θα αποφανθεί η δικαιοσύνη .



Ας δούμε τί ειπώθηκε απο Γ.Γιασημάκη στην χτεσινή συνέντευξη τύπου 


Γιώργος Γιασημάκης 


*Ο απλός πολίτης μπορεί να γράφει ανώνυμα γιατί φοβάται πως η εξουσία καραδοκεί για να τον κυνηγήσει αν καταφερθεί εναντίον της.

*Τι μπορεί όμως να φοβάται η εξουσία για να γράφει ανώνυμα ??

*Σήμερα αποδείχθηκε πλέον περίτρανα αυτό που όλοι γνωρίζαμε και συζητάγαμε μεταξύ μας. Ότι πίσω από αυτό τον ανώνυμο μηχανισμό λάσπης κρύβεται η δημοτική αρχή Ρούσση

 *Πίσω από την κουκούλα κρύβεται ο ειδικός συνεργάτης του κ.Ρούσση σε θέματα επικοινωνιακής πολιτικής του Δήμου.
Ο άνθρωπος ο οποίος σύμφωνα με τη σύμβαση του «υπάγεται ειδικά και αποκλειστικά στην υπηρεσιακή δικαιοδοσία του δημάρχου στον οποίο είναι υποχρεωμένος να δίνει λόγο σε κάθε περίπτωση».

*Ανώνυμα δημοσιεύματα που διαδέχονται το ένα το άλλο, καθυβρίζουν και συκοφαντούν όσους τολμούν να πουν αλήθειες που πονάνε τα αφεντικά τους.

*Υβριστικά σε βαθμό αδιανόητο ακόμη και για αυτού του είδους ανθρώπους, όπως αυτοί που γράφουν στους «Καρραδες-παρατηρητές».
*Δεν θέλω όμως να ασχοληθώ άλλο με τον έμμισθο υβριστή όλων όσων αντιστέκονται στη «λαίλαπα» που περνά από το Δήμο μας. Για μένα υπάρχει μόνο αυτός που τον έβαλε και τον κρατάει σε αυτή τη θέση, ο κ. Ρούσσης δηλαδή, ως πολιτικά υπεύθυνος του επιτρέπει να επιχειρεί την ηθική και πολιτική εξόντωση ανθρώπων που παλεύουν από μικρά παιδιά στη ζωή και δεν περιμένουν να ζήσουν παρασιτικά! Άνθρωποι που δεν έχουν εύκαμπτη μέση. Άνθρωποι που δεν έχουν μάθει να σκύβουν το κεφάλι.
*Για μένα υπάρχει μόνο αυτός που του έχει δώσει μέσα σε κάποιους μήνες 27.000 ευρώ και αυτοί που τον ανέχονται και τον καμαρώνουν όταν ρίχνει το δηλητήριο του! Και αυτό αφορά όλα τα μέλη της Δημοτικής Αρχής Ρούσση οι οποίοι από σήμερα δεν έχουν ποια δικαιολογία να λένε πως δεν γνώριζαν, αλλά θα πρέπει να μιλήσουν, να απολογηθούν για όλα αυτά στους δημότες του Ωρωπού.

Τα βίντεο που ακολουθούν με όλην την συνέντευξη είναι μια ευγενική προσφορά στο μπλόγκ μας της εφημερίδος ΜΑΧΙΜΗ ΠΟΛΗ 







Ακολουθεί μονόλεπτο βίντεο απο παρέμβαση του κ.Κωβαίου -εκδότη ,με τον οποίο σε πολλά διαφωνώ αλλά το επισυνάπτω για να δούμε την διαφορά ανάμεσα στο παλιό και νέο ήθος





Καραμπάτος Αντώνης 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου