Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

5 χρόνια απο όλα είχε ο Ρουσσο-μπαξές,όταν δεν έιχε απευθείας ανάθεση ,είχε φωτογραφικό διεθνή !!!! διαγωνισμό




Και «διεθνείς» διαγωνισμοί με κοπή – αντιγραφή!


Σήμερα στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής, ο δήμαρχος κ. Ρούσσης δήλωσε ότι… δεν δέχεται κριτική από δημοτικούς συμβούλους και μέλη της επιτροπής, αλλά μόνο από τους δημότες του Ωρωπού!



Ήταν μια απόλυτα… «φυσική» αντίδραση όταν τα δυο μέλη της αντιπολίτευσης, Γιώργος Γιασημάκης και Άγγελος Χατζηιωάννου αποκάλυπταν με απόλυτα στοιχειοθετημένο λόγο -που δεν δέχθηκε ο δήμαρχος ούτε τα μέλη της συμπολίτευσης να ακούσουν- τις ελεγχόμενες ενέργειες της δημοτικής αρχής σε δημοτικές πράξεις, όπως:
Α) Διεθνής διαγωνισμός με διακήρυξη που έχει γίνει κατά κύριο λόγο copy paste(κοπή – αντιγραφή) από ενημερωτικό site γνωστής εταιρείας και φυσικά με τα στοιχεία που ανέφερε η εταιρεία και είναι γνωστό πως τον κέρδισε η ίδια εταιρεία (600.000 ευρώ) που παίρνει και τις περισσότερες απευθείας αναθέσεις του δήμου. Ο Άγγελος Χατζηιωάννου μίλησε για κατάντια! Ο Γιώργος Γιασημάκης για χάσιμο εμπιστοσύνης σε ό,τι συντάσει η δημοτική αρχή! Ο δήμαρχος για… προβοκάτσια!!! Τα στοιχεία είναι όμως πραγματικά και δεν είναι με το μέρος του… Ένα παράδειγμα:


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ  ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ

Β) Την πληρωμή των 17 σαρώθρων (σκούπες) που αραχνιάζουν σε διάφορα σημεία του δήμου, την φρέναρε ο επίτροπος, γιατί σύμφωνα με αυτόν, η διαδικασία της προμήθειας δεν ακολούθησε τους κανόνες της νομιμότητας!!!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου